•    

Μοναδική εμφάνιση στο 10ο Φεστιβάλ Μυγδονία

Το Νέο Προστέθηκε στις 27/11/2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στο αθλητικό κέντρο Λαγυνών , του Δήμου Λαγκαδά, το 6ο Διεθνές & 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «Μυγδονία», που διοργανώθηκε από τον Κ.Σ.Γ.Α.Γ.Σ.Κ. Μυγδονία, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η επικεφαλής εκπαιδεύτρια - [Κιν.: Jiàoliàn 教练] του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ Σταυρίδου Αλεξάνδρα, συνόδευσε τους επιλεγμένους Σπουδαστές & τις Σπουδάστριες του Σωματείου, στα Λαγυνά, όπου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΕΠΟΣ, της οποίας επικεφαλής ήταν ο Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης, Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ και ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης, παρουσίασαν μια σειρά από ένοπλες και άοπλες δεξιότητες από τις τέχνες του Σαολίν.

Οι επιλεχθέντες της αποστολής ήταν οι: Αντάρη Κωνσταντίνα, Γιοχάλα Δήμητρα, Γκάγκωση Φερωνίκη, Μπογράκου Δανάη, Τακάκη Δανάη, Βοτίκα Έφη, Καποθανάση Ευγενία, Γιαννακόπουλος Κώστας, Λέκκας Αναστάσιος και Τακάκης Αντώνης.

Οι Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Αντάρη Κωνσταντίνα έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία το σεμινάριο προπονητικής και διαιτησίας της ΕΟΠΤ, καθώς και οι τελειόφοιτες Σπουδάστριες Γιοχάλα Δήμητρα, Γκάγκωση Φερωνίκη, Μπογράκου Δανάη, συμμετείχαν στα νέα τους καθήκοντα ως γραμματεία και οργανωτική επιτροπή βοηθώντας στην ομαλή λειτουργία της φετινής διοργάνωσης.

Μοναδική εμφάνιση στο 10ο Φεστιβάλ Μυγδονία



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ