•    

Σχολή Διαιτητών & Προπονητών της ΕΟΠΤ

Το Νέο Προστέθηκε στις 16/11/2015

Στα πλαίσια της Επίσημης Σχολής Προπονητικής και Διαιτησίας Πολεμικών Τεχνών της Ε.Ο.Π.Τ. οι Δασκάλες του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, Σταυρίδου Αλεξάνδρα – Σι Μιάο Γιουέν [Κιν.: shìmiàoyuán 释妙缘] και Αντάρη Κωνσταντίνα – Σι Μιάο Λιέν [Κιν.: shìmiàolián 释妙连] βρέθηκαν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενοι από τον Δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη – Σι Γιάν Τζουό [Κιν.: shì yán zhuō 释延卓] το Δάσκαλο Κωστόπουλο Ιωάννη - Σι Χανγκ Για [Κιν.: shìhéngyá 释恒雅] και το Δάσκαλο Βασιλόπουλο Ιωάννη - Μιάο Γιουάν [Κιν.: shìmiàoyuán 释妙原].

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΤ master Θωμάς Σμιάρης αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και παρουσίασε τους στενούς συνεργάτες του, ξεκίνησε ομιλία με θέμα Προπονητική και Κανονισμοί Διαιτησίας και Νομικά Θέματα.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία και παρουσίαση για την Ημιεπαφή [Point Fighting], τις αγωνιστικές δεξιότητες της, τα λάθη και τις αλλαγές στους αγωνιστικούς κανονισμούς από τον Δάσκαλο Ταϊπλιάδη Βασίλη, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Δάσκαλος Ελευθεριάδης Στέφανος, ο οποίος έκανε μια μεστή παρουσίαση της ύλης και των μαχητικών τεχνικών του Κικ Μπόξινγκ και της Αγωνιστικής Πλήρης Επαφής [Full Contact & Full Low].

Μετά ένα σύντομο διάλειμμα η σχολή συνεχίστηκε με το Δάσκαλο Καρούσο Αλέξανδρο με παρουσίαση και επίδειξη σε Φυσιοθεραπεία και Μικτή μάχη [ΜΜΑ] αναλύοντας τεχνικές όρθιας μάχης και μάχης δαπέδου καθώς και κλειδωμάτων, αλλά και ανάλυση των κανονισμών του ΜΜΑ. Η σχολή ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετική παρουσίαση με τίτλο Eργογόνα βοηθήματα – Αναβολικά από τον Επίκουρο καθηγητή Αθλητιατρικής και αντιδήμαρχο Λαγκαδά κο Νικόλαο Κουτλιάνο, ο οποίος έκανε επεξήγηση του doping με ιστορική αναδρομή και τεχνάσματα που εμπιστεύονται Σπουδαστές τόσο οι αρτιμελείς όσο και ΑμεΑ στο βωμό της διάκρισης, με ουσιαστικό κίνδυνο της ίδιας τους της υγείας, ακόμη και της ζωής τους.

Οι επιτυχόντες συμμετέχοντες στη Σχολή Διαιτησίας Πολεμικών Τεχνών , παρέλαβαν τα Πτυχία τους από τον κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη, ενώ οι Επιτυχόντες στη Σχολή Προπονητών Πολεμικών Τεχνών παρέλαβαν τα Πτυχία τους από τους κυρίους Κουτλιάνο Νικόλαο και Σμιάρη Θωμά.

Οι νεοφώτιστες Δασκάλες του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» Αντάρη και Σταυρίδου κρίθηκαν ικανές και τους απενεμήθη το Δίπλωμα Γ' Κατηγορίας Εκπαιδεύτριας Πολεμικών Τεχνών.

Σχολή Διαιτητών & Προπονητών της ΕΟΠΤ 
Σχολή Διαιτητών & Προπονητών της ΕΟΠΤ Σχολή Διαιτητών & Προπονητών της ΕΟΠΤ width= 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ