•    

H ομάδα μας για το 3° Φεστιβάλ στο Λονδίνο

Το Νέο Προστέθηκε στις 22/09/2014

τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στο Δεύτερο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν [κιν. dì'èr Ōuzhōu Shàolín wénhuà jié 2014•第二届『欧洲』少林文化节] που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 8 με 14 Οκτωβρίου 2014, θα εκπροσωπήσουν, οι Σπουδάστριες Σταυρίδη Αλεξάνδρα και Αντάρη Κωνσταντίνα και ο Αθλητής Κομήτης Μιχάλης. Επικεφαλής θα είναι ο Σιφού Κοκκάλας Λάμπρος.

Οι 3 Σπουδαστές του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ» θα λάβουν μέρος και στη Σύνοδο Αξιολόγησης του Σαολίν Κουνγκφου [Κιν.: Shàolín gōngfu kǎogōng dàhuì 少林功夫考功大会].

H Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν [Κιν.: Shàolín Ōuzhōu liánhéhuì 少林欧洲联合会], υπό την αιγίδα του Ναού Σαολίν του Σονγκσάν, έχει κάνει πολύ μεγάλα και σοβαρά βήματα για την ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν σε ολόκληρο το κόσμο.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να έχει τεράστια επιτυχία και πιθανώς να είναι η μεγαλύτερη και εγκυρότερη προβολή των τεχνών του αληθινού Πολιτισμού Σαολίν, που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα.

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή την Ευρωπαϊκή Γιορτή Πολιτισμού και Πνεύματος.
Δήλωσε ο Σιφού Κοκκάλας Λάμπρος.




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ