•    

Εκπαιδευτική διημερίδα για προχωρημένους Σπουδαστές

Το Νέο Προστέθηκε στις 09/10/2017

Στην λέσχη του ©Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ», βρέθηκαν οι εκπαιδεύτριες Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γιαννακοπούλου Άννα και ο εκπαιδευτής Γιαννακόπουλος Κώστας του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», για να συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό διήμερο σεμινάριο κατάρτισης ύλης και εκπαίδευσης, των προχωρημένων Αθλητών των Κ.Σ. Σαολίν Ηλείας. Το σεμινάριο ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου, 2017 υπό την επίβλεψη του Προέδρου και ιδρυτή του ΕΠΟΣ, κυρίου Σταυρίδη Ιορδάνη και με κεντρικό εισηγητή τον δάσκαλο Κοκκάλα Λάμπρο του Κέντρου Σαολίν Ουράνιος Δράκος.

Η εκπαιδευτική διημερίδα αφορούσε αποκλειστικά τους προχωρημένους Σπουδαστές και Σπουδάστριες, εκπαιδευτές και είχε 5 βασικές ενότητες:

Α. Επανάληψη της ύλης
Β. Βελτιστοποίηση του τρόπου εκτέλεσης 
Γ. Επισήμανση χαρακτηριστικών λαθών που θα πρέπει να αποφεύγουν οι Σπουδαστές, ώστε να υπάρχει εξελικτική πορεία. 
Δ. Διδασκαλία όπλων στους κάτοχους του 1ου Ντουάν Μέσου Επιπέδου
Ε. Διδασκαλία προχωρημένου επιπέδου Σαολίν Ρόου Τσουάν για τους Δασκάλους & κατανόηση της θεραπευτικής αξίας της τέχνης.

Το ΕΠΟΣ ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των δασκάλων της Ηλείας, αφού διατηρεί ως πρώτιστη προτεραιότητα του, την ορθή διάδοση του Πολιτισμού Σαολίν και την σωστή εκμάθηση των τεχνών που απορρέουν ιστορικώς από αυτό. Είναι υποχρέωσή μας αλλά και ιδιαίτερη χαρά μας να συνεισφέρουμε στην εκπαίδευση των Αθλητών και Αθλητριών του ΕΠΟΣ καθώς και στην δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας μεταξύ της Διοίκησης, των Εκπαιδευτών και των Εκπαιδευόμενων. Οι Δάσκαλοι του Σαολίν της Ηλείας, δείχνουν με πράξεις το «Γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος», του Σόλωνα. Δήλωσε ο Κύριος Σταυρίδης.

Eκπαιδευτική διημερίδα για προχωρημένους Σπουδαστές Eκπαιδευτική διημερίδα για προχωρημένους Σπουδαστές Eκπαιδευτική διημερίδα για προχωρημένους Σπουδαστές 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ