ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Επίδειξη στα Λαγυνά από την Ο.Α.Σ.Κ.Φ.

Ημερ. Δημοσίευσης: 06/03/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών, του Δήμου Λαγκαδά, το 6ο Διεθνές & 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ. και της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ πλαισίωσε φέτος την Επιδεικτική Ομάδα του ΕΠΟΚΕΣ, την οποία εποπτεύει ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΚΕΣΑ Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης [Σι Γιαν Κουνγκ], με τους Καπαρελιώτη Ηλία, Τακάκη Αντώνη, Αντάρη Κωνσταντίνα, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γκάγκωση Φερωνίκη, Γιοχάλα Δήμητρα και Τακάκη Δανάη οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους Σπουδαστές και Σπουδάστριες των συνεργαζόμενων με το ΕΠΟΚΕΣ σωματείων παρουσίασαν ένα πρόγραμμα άοπλων και ένοπλων δεξιοτήτων του Σαολίν Κουνγκ Φου και του Σαολίν Ρόου Τσουάν.

Τα Φεστιβάλ αυτού του είδους, δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία, στο φίλαθλο κοινό να γνωρίσει από κοντά διάφορα είδη Μαχητικών Αθλημάτων και Πολεμικών Τεχνών, ενώ οι αθλητές όλων των ηλικιών έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους. Είναι μια διοργάνωση που δίνει πάρα πολλά θετικά πράγματα σε όλους και για το λόγο αυτό το ΕΠΟΚΕΣ, το ΠΟΚΕΣΑκαι οι συνεργάτες τους θα στηρίζουν θερμά την προσπάθεια αυτή. Δήλωσε ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.

Αναφορά στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Λαγυνών, γίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. Σύνδεσμος.Φωτογραφίες του άρθρου: Επίδειξη στα Λαγυνά από την Ο.Α.Σ.Κ.Φ.
Επίδειξη στα Λαγυνά από την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. 
Καπαρελιώτης Ηλιάς Τακάκης Αντώνης Σταυρίδου Αλεξάνδρα Γκάγκωση φερωνίκη Αντάρη Κωνσταντίνα Τακάκη Δανάη Γιοχάλα Δήμητρα Καπαρελιώτης Ηλίας Σταυρίδου Αλεξάνδρα Αντάρη Κωνσταντίνα Τακάκη Δανάη Γιοχάλα Δήμητρα Γκάγκωση Φερωνίκη Σταυρίδου Αλεξάνδρα Τακάκης Αντώνης Γιοχάλα Δήμητρα 


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ