•    

Eκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

Το Νέο Προστέθηκε στις 16/01/2017

Σύλλογοι, Σπουδαστές, Σπουδάστριες, φίλοι και Φορείς έδωσαν δυναμικό παρών στην ετήσια εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου [Ε.Ο.Γ.Κ.Φ] που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Βριλησσίων.

Από το ΕΠΟΣ μετά από επίσημη πρόσκληση της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. παραβρέθηκαν οι Δάσκαλοι Σπυρόπουλος Χρήστος, Μπάννερ Άντριου, Κωστόπουλος Ιωάννης, Κωστής Νικόλαος, Καπατσούλιας Παναγιώτης, Σταυράκος Μάριος, Κοκκάλας Λάμπρος, Παντελιάς Αντώνης και οι Δασκάλες Αντωνίου Ευσταθία, Τσαμουταλίδη Σταματίνα, Κωστή Όλγα και Σάλιαρη Έλενα οι οποίοι συνόδευαν τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ, Κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη και τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΚΕΣΑ Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη.

Η «ζεστή» εκδήλωση, ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Λάμπρου Σταμούλη ο οποίος μετά τις ευχαριστίες του για τη μαζική παρουσία των φίλων των Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών, έκανε μια ιστορική αναφορά στις επιτυχίες της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. και τους σκοπούς της, εστιάζοντας στις επιδιώξεις του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. και την προσδοκία μεγαλυτέρων επιτυχιών για το νέο έτος.

Ακολούθησε βράβευση αθλητών, αθλητριών και παραγόντων και η μέρα ολοκληρώθηκε με τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017 και ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Το φλουρί για το Δ.Σ. κέρδισε ο Κύριος Παπαχρήστου Χρήστος, ενώ το φετινό φλουρί έπεσε στον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ, Δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη.

Eκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ