ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 8o Φεστιβάλ Ίσθμια

Ημερ. Δημοσίευσης: 12/06/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» συμμετείχε στο 8o Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ίσθμια, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «Κρομμυώνιο», την Κυριακής 11 Ιουνίου 2017, παρουσιάζοντας ένα πολύ όμορφο αλλά και θεαματικό πρόγραμμα. Η διοίκηση του Συλλόγου αποδέχτηκε πρόθυμα τη πρόσκληση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ίσθμιας και των Δασκάλων Γεωργίου Δημήτριου [4ο Νταν] και Καρσιώτη Αθανάσιου [4ο Νταν] οι οποίοι στα πλαίσια της πολιτιστικής δράσης του συλλόγου, κάλεσαν την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. Αριστόμαχος να παρουσιάσει τη Κουλτούρα και τις τέχνες του Πολιτισμού Σαολίν.

Στο ξεκίνημα της διοργάνωσης ο Σενσέϊ Γεωργίου απηύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό προς όλους τους συμμετέχοντες και αφού τους ευχαρίστησε προσωπικά για την στήριξη και τη φιλική τους συμμετοχή, τίμησε τους δασκάλους με ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Η αποστολή του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ» που συμμετείχε στη διοργάνωση αποτελείτο από τους: Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα, Γιοχάλα Δήμητρα, Γκαγκώση Φερωνίκη και Τακάκη Δανάη.

Με την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, οι διοργανωτές συνεχάρηκαν την Τζιάο Λιαν της ομάδας μας, Σιφού Σταυρίδου Αλεξάνδρα, για την εξαιρετική παρουσία όχι μόνον των Σπουδαστών, αλλά και την προσωπική της και της απένειμαν αναμνηστικό μετάλλιο και τιμητικό διπλώμα, ενώ δεν παρέλειψαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.Φωτογραφίες του άρθρου: Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 8o Φεστιβάλ Ίσθμια
Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 8o Φεστιβάλ ΊσθμιαΕίμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ