•    

7ο Φεστιβάλ «Nοτίου Ελλάδος - Μάχιμος Λέων»

Το Νέο Προστέθηκε στις 11/04/2016

Οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ συμμετείχαν στο7ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νοτίου Ελλάδος «Μάχιμος Λέων» που φιλοξενήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάχιμος Λέων στο κλειστό στάδιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/04/2016, σε ένα γήπεδο γεμάτο από ένα ενθουσιώδες κοινό που απόλαυσε περισσότερους από 500 Σπουδαστές και Σπουδάστριες διαφόρων πολεμικών τεχνών, που προέρχονταν από 36 σωματεία.

Αμέσως μετά το χαιρετισμό του Δημάρχου του Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλου Ηλία και την απονομή των αναμνηστικών στους Δασκάλους από το διοργανωτή Σενσέϊ Καπέλλο Δημήτρη, ξεκίνησε το εναρκτήριο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ στο οποίο ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ συμμετείχε με 7 Σπουδάστριες και 2 Σπουδαστές, τους οποίους συνόδευαν οι Δάσκαλοι Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα, Γιαννακόπουλος Κώστας και Καπάι Αντριάν.

Αναλυτικά ο Μικρός Κλείτος Βοτίκας και η Έφη Βοτίκα, παρουσίασαν την βασική άοπλη δεξιότητα Η Γροθιά των 5 Τεχνικών – Γου Μπου Τσουάν [Κιν.: wǔbùquán 五步拳], ο Νικόλας Μανώλογλου και η Μαρία Κυριάκου, την δεξιότητα Αλυσιδωτή Γροθιά - Λιαν Χουάν [Κιν.: liánhuánquán 连环拳], η Δήμητρα Γιοχάλα, η Φερωνίκη Γκάγκωση και η Δανάη Μπογράκου παρουσίασαν δεξιότητες κυρτού σπαθιού, ενώ η Ραχήλ Γαλανοπούλου παρουσίασε τη δεξιότητα Γροθιά της μικρής ροής - Σιάο Χόον Τσουάν [κιν: xiǎohóngquán 小洪拳]. Τέλος η τελειόφοιτη Αθλήτρια Τακάκη Δανάη ολοκλήρωσε τη παρουσίαση του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» με τη δεξιότητα οι 18 τεχνικές των Λόχαν - Λόχαν Σι Πα Σόου [Κιν.: Luóhàn Shíbā shou 羅漢十八手].

Όλοι οι Σπουδαστές και Σπουδάστριες τιμήθηκαν από το διοργανωτή με αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής για την προσφορά τους σε αυτό το φεστιβάλ.

7ο Φεστιβάλ «Nοτίου Ελλάδος - Μάχιμος Λέων» 
Μανώλογλου Νικόλας Κυριάκου Μαρία Βότικας Κλείτος 
Βότικα Έφη Μπογράκου Δανάη Γιοχάλα Δήμητρα 
Γκάγκωση Φερωνίκη Τακάκη Δανάη Γαλανοπούλου Ραχήλ 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ