•    

Επιτυχία στο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν

Το Νέο Προστέθηκε στις 12/10/2014

Στις 10:00 το πρωί της 12ης Οκτωβρίου 2014, ξεκίνησε το Συνέδριο Αξιολόγησης στο Σαολίν Κουνγκφου [Κιν.: shàolín gōngfu kǎo gōng dàhuì 少林功夫考功大会], στα πλαίσια του 3ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν, που πραγματοποιήθηκε στο SoccerDome του Λονδίνου. Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν Ευρώπης [Κιν.: ōuzhōu shàolín wénhuà jié 欧洲少林文化节]. Περισσότεροι από εξακόσιοι Σπουδαστές και Σπουδάστριες, από περίπου σαράντα ομάδες που εκπροσωπήθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν.



Η ομάδα Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ συμμετείχε με 2 Σπουδάστριες και 1 Σπουδαστή και τιμήθηκε με 2 Αργυρά Μετάλλια τα οποία απονεμήθηκαν στην Αντάρη Κωνσταντίνα και στην Σταυρίδου Αλεξάνδρα.


Η εμπειρία για όλους όσους βρεθήκαμε σε αυτό το Φεστιβάλ, ήταν πραγματικά μοναδική. Γνωρίσαμε τον Πολιτισμό του Σαολίν και τους Μοναχούς που μας κατέπληξαν με την παρουσία τους. Οι Δάσκαλοι Σι Γιαν Άο, Σι Γιαν Τζουάνγκ, Σι Γιαν Φέϊ, Σι Γιαν Τζι και Σι Γιαν Λέϊ επέτρεψαν σε όλους μας να δούμε το αληθινό πνεύμα της κουλτούρας του Σαολίν, από κοντά. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς τις Σπουδάστριες του Αριστόμαχου, για την επιτυχία τους, που τις κατέταξε μέσα στις κορυφαίες της διοργάνωσης αλλά και στους υπόλοιπους Έλληνες συμμετέχοντες για τη σοβαρή προσπάθεια που κατέβαλαν και για το ήθος που επέδειξαν. Δήλωσε ο Δάσκαλος Σι Γιαν Κουνγκ, μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Επιτυχία στο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν Επιτυχία στο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ