ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ουίνγκ Τσουν 2017

Ημερ. Δημοσίευσης: 18/03/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Ακολουθώντας το δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη [Σι Γιαν Τζουό], οι εκπαιδεύτριες [Κιν.: Jiàoliàn 教练] Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα, ο εκπαιδευτής Καπάϊ Αντριάν και οι σπουδάστριες Γκάγκωση Φερωνίκη και Γιοχάλα Δήμητρα, της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», βρέθηκαν στον πολυχώρο πολεμικών τεχνών, Athens Martial Arts με οικοδεσπότη το δάσκαλο Μιχάλη Κοσσυβάκη στα Πατήσια, μετά από πρόσκληση του Σιφού Παντελιά Αντώνη για να γιορτάσουν και να τιμήσουν τη Παγκόσμια Ημέρα Wing Chun.

Το Γιονγκ Τσουν Τσουάν [Κιν.: yǒng chūn quán 詠春拳] ή πιο γνωστό ως Ουίνγκ Τσουν είναι ένα από τα διασημότερα στυλ κινέζικης πολεμικής τέχνης και έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο, είτε σαν πολεμική τέχνη, είτε σαν σύστημα αυτοάμυνας είτε απλά σαν άσκηση για τη διατήρηση της σωματικής υγείας. Επειδή το Wing Chun αποτελεί μέρος της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, έχει αποφασιστεί να γιορτάζεται το τρίτο Σάββατο του Μαρτίου, η Παγκόσμια Ημέρα Wing Chun, που για φέτος έπεσε στις 18 Μαρτίου, 2017.

Το ΕΠΟΚΕΣ ακολούθησαν επίσης οι δάσκαλοι Κατακαλαίος Δημήτρης, Κοκκάλας Λάμπρος, Αντωνίου Ευσταθία, Δελής Γιώργος, Άντριου Μπάννερ, Αλεξίου Σπύρος, οι οποίοι έζησαν την εορταστική εμπειρία μαζί με τους δασκάλους και τους σπουδαστές απο διάφορες σχολές Wing Chun.

Η σημερινή μέρα ήταν αφιερωμένη στο Γιονγκ Τσουν Τσουάν και είναι μια ημέρα που δίνει την ευκαιρία να βρεθούν μαζί όλοι όσοι ασχολούνται με αυτή την Κινεζική Τέχνη, με ενότητα, άσχετη γεννεαλογικού δέντρου, να προωθήσουν την τέχνη στο σύνολό της και να τιμήσουν τους δασκάλους που την διέδωσαν. Ευχόμαστε του χρόνου πολλοί περισσότεροι δάσκαλοι να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα. Δήλωσε ο διοργανωτής της εκδήλωσης Σιφού Παντελιάς Αντώνης.

Οι φωτογραφίες του παρόντος άρθρου είναι του Φωτογράφου Αξιώτη Στυλιανού, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.Φωτογραφίες του άρθρου: Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ουίνγκ Τσουν 2017
Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ουίνγκ Τσουν 2017


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ