•    

Κοπή Πίτας Στον Αριστόμαχο Για Το 2016

Το Νέο Προστέθηκε στις 29/02/2016

Με την παρουσία πλήθους Αθλητώνκαι Αθλητριών, φίλων, παραγόντων και μελών της Διοίκησης του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 7 το βράδυ στη Λέσχη του Σωματείου στην Αρτέμιδα, σε μια εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πίτας για το 2016.

Στο ξεκίνημα της φετινής εορταστικής εκδήλωσης, ο ιδρυτής και διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν ΕΠΟΣ, Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης, μίλησε στους παρευρισκομένους σχετικά με τη πορεία του Αριστόμαχου αλλά και την επιτυχία των Αθλητών και Αθλητριών του Σωματείου.

Στα πλαίσια της φετινής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η Επίσημη απονομή των Πιστοποιήσεων των Επιτυχόντων Αθλητών και Αθλητριών του 2015, του ΕΠΟΣ καθώς και η απονομή των Πτυχίων Ολοκλήρωσης των Βασικών Σπουδών των τελειόφοιτων του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», από τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, Κύριο Τριανταφυλλίδη Δημήτριο, ο οποίος συνεχάρει τους επιτυχόντες για την προσπάθεια και το ζήλο τους.

Τυχερός της βραδιάς που έτυχε το φλουρί, ήταν ο Δάσκαλος του ΕΠΟΣ Γιαννακόπουλος Κώστας, που κέρδισε και το συνοδευτικό δώρο, ένα ίσιο σπαθί Λουνγκ Τσουάν.

Στην φετινή εκδήλωση μας τίμησαν με τη παρουσία τους, ο ιδρυτής και διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ] Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης συνοδυόμενος από το Δάσκαλο Δελή Γιώργο, η Δασκάλα του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»H. «ΑΝΕΜΟΣ» του ΠΟΚΕΣΑ Αντωνίου Ευσταθία, ο Δάσκαλος του Κ.Σ. Αμαλιάδας Σταυράκος Μάριος, ο Δάσκαλος του KΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. "ΦΟΙΝΙΚΑΣ" Πύργου Καπατσούλιας Παναγιώτης, ο Δάσκαλος του Λευκού Λωτού Μπάννερ Άντριου και οι Δάσκαλοι του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Νέας Σμύρνης "Ουράνιος Δράκος" Κοκκάλας Λάμπρος και Σμυρνιού Χριστίνα.

Κοπή Πίτας Στον Αριστόμαχο Για Το 2016 
Κοπή Πίτας Στον Αριστόμαχο Για Το 2016 Κοπή Πίτας Στον Αριστόμαχο Για Το 2016 Κοπή Πίτας Στον Αριστόμαχο Για Το 2016 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ