•    

Σπουδαία εμφάνιση στο 4ο Μυγδονία

Το Νέο Προστέθηκε στις 23/11/2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καθιερωμένο φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΜΥΓΔΟΝΙΑ για 8η συνεχόμενη χρονιά και 4 συνεχόμενη χρονιά με συμμετοχές από το εξωτερικό. Οι Σπουδαστές και Σπουδάστριες του Κ.Σ. Αριστόμαχος βλέπουν πάντα με ανυπομονησία το συγκεκριμένο γεγονός αφού συναντώνται με όλα τα Πολιτιστικά Κέντρα Σαολίν του ΕΠΟΣ, και έτσι μοιράζονται καινούργιες ελπίδες και εμπειρίες από τον πλούσιο πολιτισμό του Σαολίν.

Πέρα από την έξοχη παρουσία των Αθλητών και των Αθλητριών σε ένοπλες και άοπλες δεξιότητες τεχνών του Σαολίν, λαμπρή ήταν και η συμμετοχή των Δασκάλων μας, στην ομαλή λειτουργία του Φεστιβάλ ανταποκρινόμενοι στο ακέραιο και στα χρέη τους ως κριτές, γραμματεία και οργανωτική επιτροπή.

Αυτή τη φορά οι νεοφώτιστες Δασκάλες του Κ.Σ. Αριστόμαχος του ΕΠΟΣ Σταυρίδου Αλεξάνδρα – Σι Μιάο Γιουέν [Κιν.: shìmiàoyuán 释妙缘] και Αντάρη Κωνσταντίνα – Σι Μιάο Λιέν [Κιν.: shìmiàolián 释妙连], έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία το σεμινάριο προπονητικής και διαιτησίας, πήραν το «βάπτισμα» στα νέα τους καθήκοντα ως κριτές, γραμματεία και οργανωτική επιτροπή, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τη γνώση και την εμπειρία τους.

Στα δρώμενα του φετινού Φεστιβάλ Μυγδονία, οι Σπουδαστές Γιαννακόπουλος Κώστας, Καπαρελιώτης Ηλίας, Κομήτης Μιχάλης, Ευαγγελινάρας Άγγελος, Γελάρδος Μάκης και οι Σπουδάστριες Γκάγκωση Φερονίκη, Δανάη Mπογράκου, Κομνηνού Μελίνα, Τακάκη Δανάη, Γιοχάλα Δήμητρα και η Σιφού Γαλανοπούλου Ραχήλ κατάφεραν επάξια να παρουσιάσουν ποικίλες δεξιότητες του Πολιτισμού Σαολίν, προσπάθεια η οποία τιμήθηκε με την απονομή 20 Χρυσών Μετάλλια από τους διοργανωτές.

Το μεγάλο φινάλε του φεστιβάλ για ακόμη μια φορά δόθηκε από την ομάδα του Αριστόμαχου με μια καθηλωτική παρουσίαση της Δασκάλας Γαλανοπούλου Ραχήλ που παρουσίασε με έξοχη ροή τη δεξιότητα Φενγκ Σουνφού Σαν [Κιν.: fēngxùnfúshàn 风驯服扇] με βεντάλια καθηλώνοντας το κοινό. Ακολούθησαν οι νεαρές Δασκάλες Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Αντάρη Κωνσταντίνα που παρουσίασαν ένα εξαιρετικό θέαμα δεξιοτήτων Πολιτισμού Σαολίν τόσο ατομικά όσο και ομαδικά ολοκληρώνοντας έτσι ένα πολύ όμορφο και εποικοδομητικό διήμερο για όλους, δίνοντας το κίνητρο όχι μόνο στους θεατές αλλά και στους υπόλοιπους Σπουδαστές να δουλέψουν με περισσότερο ζήλο και ενθουσιασμό.

Σπουδαία εμφάνιση στο 4ο Μυγδονία

Κομνηνού Μελίνα Καπαρελιώτης Ηλίας Τακάκη Δανάη Μπογράκου Δανάη Κομήτης Μιχάλης Ευαγγελινάρας Άγγελος Γαλανοπούλου Ραχήλ Γελάρδος Μάκης Γιοχάλα Δήμητρα Αντάρη Κωνσταντίνα Σταυρίδου Αλεξάνδρα Γκάγκωση Φερωνίκη




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ