•    

19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου

Το Νέο Προστέθηκε στις 05/03/2018

Ακόμη μια μεγάλη πρόκληση για τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», ήταν η συμμετοχή στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taolu Γ΄και Β΄ κατηγορίας, που διοργανώθηκε στις 3 και 4 Μαρτίου, 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στην Αθήνα, από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού - Κουνγκ Φου.

Οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες που επικράτησαν στο 1ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολιτισμού Σαολίν, στο Ναύπλιο στις 11 Φεβρουαρίου 2018, επιλέχθηκαν από την εκπαιδεύτρια - [Κιν.: Jiàoliàn 教练] Σταυρίδου Αλεξάνδρα, να στελεχώσουν την ομάδα μας, η οποία κατάφερε να κερδίσει 4 Χρυσά, 3 Ασημένια και 5 Χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά η Εκπαιδεύτρια μας Σταυρίδου Αλεξάνδρα χρυσό μετάλλιο, η Γκάγκωση Φερωνίκη χρυσό μετάλλιο, ο Γιαννακόπουλος Κώστας χρυσό μετάλλιο, ο Λέκκας Αναστάσιος χρυσό μετάλλιο, ο Καπαρελιώτης Ηλίας ασημένιο μετάλλιο, η Τακάκη Δανάη ασημένιο μετάλλιο, η Μπογράκου Δανάη ασημένιο μετάλλιο, η Βοτίκα Ευσταθία χάλκινο μετάλλιο, η Γιοχάλα Δήμητρα χάλκινο μετάλλιο. Οι μικροί του Αριστόμαχου Φωτιάδου Λυδία, Κυριάκου Σταματίνα και Κυριάκου Χρήστος χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι Μανώλογλου Νίκος και Κυριάκου Μαρία, έκαναν ωραία εμφάνιση αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις για το μέλλον.

Οι Σπουδαστές μας και οι Σπουδάστριες μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και στηριζόμενοι στην ευγενή άμιλλα, κατάφεραν για ακόμη μία φορά να αποδείξουν πως με καλή προετοιμασία, πειθαρχία και αντοχή μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Έφεραν στο Σύλλογο μας, μεγάλες πανελλήνιες διακρίσεις και είμαστε υπερήφανοι για την απόδοση τους, δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.

19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ