•    

Εκπαίδευση στο Ναό Σαολίν Γερμανίας

Το Νέο Προστέθηκε στις 06/09/2012

Στις 6 Σεπτέμβρη, λίγο πριν την έναρξη του 1ου Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν και της 1ης Αξιολόγησης στον Πολιτισμό Σαολίν, ο Σιφού Κοκκάλας Λάμπρος υπεύθυνος για την Εκπαίδευση στον Πολιτισμό Σαολίν, στο Σύλλογο της Αρτέμιδας, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί μαζί με την ομάδα των Αθλητώντου Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Ελλάδας και του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, το Ναό Σαολίν της Γερμανίας [Κιν.: Déguó Shàolínsì 德国少林寺].

Στο Ναό Σαολίν τους υποδέχτηκε εγκάρδια ο Επικεφαλής Μοναχός Σι Γιουνγκ Τσουάν [Κιν.: shì yǒngchuán zhùchí 释永传 住持] και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαολίν κυρία Ούρσουλα Σάντελ.


Η Ελληνική ομάδα, συνοδευόμενοι από τους Έλληνες Δασκάλους του Σαολίν, Σι Γιαν Τζουό [Κιν.: shìyánzhuó 釋延卓 | Σταυρίδη Ιορδάνη] και Σι Γιαν Κουνγκ [Κιν.: shìyánkōng 釋延空 | Κατακαλαίο Δημήτρη], πέρασε ένα διδακτικό απόγευμα, γνωρίζοντας από κοντά άλλους Σπουδαστές και δασκάλους ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μάθημα Τσι Γκουνγκ [Κιν.: Shàolín qìgōng 少林气功] από το Δάσκαλο Σι Γιουνγκ Τσουάν και ένα Μάθημα Τάϊ Τζι Τσουάν [Κιν.: tàijíquán 太极拳] από το Δάσκαλο Σι Γιουνγκ Ντάο [Κιν.: shì yǒngdào 释永道].

«Είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε με εξαιρετικούς Δασκάλους, συμμαθητές των Δασκάλων μας και να γνωρίσουμε αρκετούς Σπουδαστές από την Γερμανία την Αγγλία και την Κίνα. Σαν εμπειρία ήταν μοναδική και πολύ έντονη. Παρά το γεγονός πως συναντηθήκαμε για πρώτη φορά ήταν σαν να γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Προπονηθήκαμε σαν να είμασταν στη σχολή μας, χωρίς άγχος και γεμάτοι σιγουριά. Εύχομαι να μπορέσω να επισκευτώ το Σαολίν πολύ σύντομα και πάλι.» Είπε η Σταυρίδη Αλεξάνδρα, η μικρότερη της Ελληνικής αποστολής.

Εκπαίδευση στο Ναό Σαολίν ΓερμανίαςΗ Ελληνική Αποστολή στο Ναό Σαολίν Γερμανίας



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ