ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Η ΕΟΠΤ τίμησε 2 τελειόφοιτους μας με Μαύρη Ζώνη

Ημερ. Δημοσίευσης: 09/05/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


1 Σπουδαστής και 1 Σπουδάστρια της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», του ΕΠΟΚΕΣ τιμήθηκαν για την επί σειρά ετών αξιόλογη παρουσία τους στις διοργανώσεις της Ε.Ο.Π.Τ., το ήθος τους αλλά και τη συμβολή τους στην ορθή διάδοση του Πολιτισμού Σαολίν και ειδικότερα του Σαολίν Κουνγκ Φου στο ευρύ κοινό.

Λίγο πριν το κλείσιμο της 2ης Μέρας του 2ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών στις ΣΕΡΡΕΣ, τη Κυριακή 7 Μαίου 2017, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών τίμησε τη Σπουδάστρια Τακάκη Δανάη και το Σπουδαστή Ευαγγελινάρα Άγγελο, απονέμοντας τους επίσημα πτυχία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών με την απόδοση Μαύρης Ζώνης στο Σαολίν Κουνγκ Φου.

Ο κύριος Σμιάρης πριν την απονομή των πτυχίων και των ζωνών δήλωσε:

Η Ε.Ο.Π.Τ. θέλοντας να επιβραβεύσει τις προσπάθειες αλλά και να αποδώσει την Aνώτατη Τιµητική ∆ιάκριση σε εκείνους που έχουν επιδείξει Ήθος, Πειθαρχία, Αγωνιστική επιτυχία, αλλά και έχουν βοηθήσει στην υγιή διάδοση των Πολεμικών Τεχνών είναι στην ευχάριστη θέση με έγκριση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Οµοσπονδίας, να αναγνωρίσει τη Σπουδάστρια Τακάκη Δανάη και το Σπουδαστή Ευαγγελινάρα Άγγελο, της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ, σαν επίσημους κατόχους Μαύρης Ζώνης στο Σαολίν Κουνγκ Φου.Φωτογραφίες του άρθρου: Η ΕΟΠΤ τίμησε 2 τελειόφοιτους μας με Μαύρη Ζώνη
H ΕΟΠΤ τίμησε 2 τελειόφοιτους μας με Μαύρη Ζώνη H ΕΟΠΤ τίμησε 2 τελειόφοιτους μας με Μαύρη Ζώνη H ΕΟΠΤ τίμησε 2 τελειόφοιτους μας με Μαύρη Ζώνη 


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ