•    

Διασυλλογικοί Αγώνες “Art Of Wushu”

Το Νέο Προστέθηκε στις 21/02/2017

Ο Κ.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ και ο Σιφού Γεωργίου Κώστας προσκάλεσε τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στους Διασυλλογικούς Αγώνες “Art Of Wushu” , που θα διεξαχθoύν την Κυριακή 12 [9.00π.μ.] Μαρτίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων, στα Άνω Λιόσια, να συμμετέχει με την αγωνιστική του ομάδα, παρουσιάζοντας τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται για 5η χρονιά, τελεί υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. και θα περιέχει όλες τις κατηγορίες στο Sanda – Qingda – ProAm – Semi contact – Taolu – Wing Chun για όλες τις ηλικίες.

Η Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» δυστυχώς δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό το πολύ όμορφο γεγονός, λόγω ανειλημμένων κοινωνικών και πολιτιστικών δεσμεύσεων. Ευχαριστούμε θερμά τον Κύριο Γεωργίου για την πρόσκληση του, η οποία μας τιμά, κι ελπίζοντας να καταφέρουμε να δώσουμε το παρών στο επόμενο “Art Of Wushu”, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.

Διασυλλογικοί Αγώνες “Art Of Wushu”



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ