ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Διασυλλογικοί Αγώνες “Art Of Wushu”

Ημερ. Δημοσίευσης: 21/02/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Ο Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ και ο Σιφού Γεωργίου Κώστας προσκάλεσε την Ο.Α.Σ.ΚΦ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στους Διασυλλογικούς Αγώνες “Art Of Wushu” , που θα διεξαχθoύν την Κυριακή 12 [9.00π.μ.] Μαρτίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων, στα Άνω Λιόσια, να συμμετέχει με την αγωνιστική του ομάδα, παρουσιάζοντας τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται για 5η χρονιά, τελεί υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. και θα περιέχει όλες τις κατηγορίες στο Sanda – Qingda – ProAm – Semi contact – Taolu – Wing Chun για όλες τις ηλικίες.

Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» δυστυχώς δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό το πολύ όμορφο γεγονός, λόγω ανειλημμένων κοινωνικών και πολιτιστικών δεσμεύσεων. Ευχαριστούμε θερμά τον Κύριο Γεωργίου για την πρόσκληση του, η οποία μας τιμά, κι ελπίζοντας να καταφέρουμε να δώσουμε το παρών στο επόμενο “Art Of Wushu”, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.
Φωτογραφίες του άρθρου: Διασυλλογικοί Αγώνες “Art Of Wushu”
Διασυλλογικοί Αγώνες “Art Of Wushu”


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ