•    

Επιτυχία Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Πολιτισμού Σαολίν

Το Νέο Προστέθηκε στις 12/02/2018

Μεγάλη επιτυχία για την  © Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στους 1ους Διασυλλογικούς Αγώνες Πολιτισμού Σαολίν, που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, 2018 το μεσημέρι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 5ου Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν του ΕΠΟΣ στο Δημοτικό Στάδιο "Βασίλειος Κοντολέων" της πόλης του Ναυπλίου. Η διοργάνωση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας των Δασκάλων Δημήτρη Παπαβασιλείου, Κατακαλαίου Δημήτρη και Σταυρίδη Ιορδάνη, διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών Ναυπλίου και τον Αθλητικό Σύλλογο Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», με τη συνδρομή των συνεργαζόμενων Σωματείων με το ΕΠΟΣ. Ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu - Kung Fu [Αρ. Πρωτ. 1796/18] και είχε τη στήριξη του Δήμου Ναυπλίου και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος [Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.] Ναυπλίου.

Την Δασκάλα του Συλλόγου μας, Σταυρίδου Αλεξάνδρα συνόδευσαν 13 Σπουδαστές και Σπουδάστριες οι οποίοι διαγωνίσθηκαν σε διάφορες δεξιότητες και κατηγορίες καταφέρνοντας να κατακτήσουν 5 Χρυσά, 2 Ασημένια και 4 Χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά:

1η Θέση Διάφορες Φόρμες Παμπαίδες Έως 12 Ετών  Μανώλογλου Νικόλαος
1η Θέση Διάφορες Φόρμες Παγκορασίδες Έως 12 Ετών  Φωτιάδου Λυδία
1η Θέση Φόρμες Γυναίκες 18+   Γκάγκωση Φερωνίκη
1η Θέση Όπλα Γυναίκες 18+   Γκάγκωση Φερωνίκη
1η Θέση Όπλα Ανδρών 18+   Γιαννακόπουλος Κώστας
2η Θέση Φόρμες Γυναίκες 18+   Γιοχάλα Δήμητρα
2η Θέση Όπλα Γυναίκες 18+   Γιοχάλα Δήμητρα
3η Θέση Φόρμες Έφηβοι  13-18 Ετών Τακάκης Αντώνης
3η Θέση Φόρμες Άντρες 18+Λέκκας Αναστάσης
3η Θέση Φόρμες Γυναίκες 18+  Μπογράκου Δανάη
3η Θέση Όπλα Γυναίκες 18+   Μπογράκου Δανάη
4η Θέση Φόρμες Κορασίδες 13-18 Ετών Βοτίκα Έφη

Οι μικροί του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», συγκέντρωσαν μεγάλη βαθμολογία η οποία αφήνει πολύ θετικό μήνυμα για το μέλλον.

Αναλυτικά:

Νικητόπουλος Αθανάσιος 6.6 [1ος σε κατάταξη]
Παπακωνσταντίνου Γιώργος 6.5 [2ος σε κατάταξη]
Παπακωνσταντίνου Μαριαλένα 6.8 [1η σε κατάταξη]

Η σπουδαία εμφάνιση της ομάδας μας, σε ένα γεγονός που διοργανώνεται για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και έβαλε γερά θεμέλια σε αυτά που έρχονται. Οι Σπουδαστές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να φέρουν αρκετά μετάλλια κι έπαθλα στο Σωματείο μας, μέσω υγιούς ανταγωνισμού και ευγενούς άμιλλας. Δήλωσε ο Κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου μας.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους αγώνες εδώ: 1οι Διασυλλογικοί Αγώνες Πολιτισμού Σαολίν

Επιτυχία Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Πολιτισμού Σαολίν




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ