•    

Σεμινάριο Μεγάλης Γροθιάς Σαολίν Λούο Χαν

Το Νέο Προστέθηκε στις 22/01/2018

Ένα πολύ διδακτικό σεμινάριο με θέμα την παραδοσιακή μορφή σκιαμαχίας "Μεγάλη Γροθιά Σαολίν Λούο Χαν" - Ντα Λούο Χαν Τσουάν [Κιν. : Shàolín Dà Luóhàn Quán 少林大罗汉拳] ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου της 20ης Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης Άνω Λιοσίων, με τη συμμετοχή σωματείων που συνεργάζονται με τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίν.

Η Κ.Σ. Αριστόμαχος συμμετείχε με μια επιλεγμένη ομάδα, μετά από πρόσκληση της Πηγής του Νεαρού Δάσους. Εισηγητής ήταν ο 36ης γενιάς Μάχιμων Σαολίν Δάσκαλος Σι Μιάο Χάι [Κιν:  shì miào hǎi 释妙海], ο οποίος με τον μοναδικό και πρόσχαρο τρόπο του, μετέδωσε στους συμμετέχοντες στο 3ωρο της διδασκαλίας, μία, από τις πιο παραδοσιακές φόρμες του Σαολίν, με σκοπό την περαιτέρω εξάσκησή της.

Το σεμινάριο ήταν πραγματικά όχι μόνο μια μοναδική ευκαιρία διδασκαλίας, αλλά και μια εξαιρετική συνάντηση όλων των σχολών που ασχολούνται επίσημα με τον Πολιτισμό Σαολίν στην Ελλάδα.

«Ένα όραμα χρόνων γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα. Το όραμα για ένα Σαολίν ενωμένο και μονοιασμένο με γνώμονα την ορθή και ανιδιοτελή διάδοση της κουλτούρας του και των τεχνών του προς όφελος όλων Αθλητώνκαι Αθλητριών του. Η ημερίδα αυτή αποτελεί ένα ακόμη σταθμό για την υγιή ανάπτυξη του Σαολίν στην Ελλάδα.» δήλωσε ο διευθυντής του ΕΠΟΣ Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης.

Tέλος να σημειωθεί πως το σεμινάριο έγινε υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου Ελλάδος, η οποία παραχώρησε και την αίθουσα για την πραγματοποίηση του.

Σεμινάριο Μεγάλης Γροθιάς Σαολίν Λούο Χαν



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ