•    

Σεμινάρια Σάντα από την Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

Το Νέο Προστέθηκε στις 18/06/2017

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, οι Σπουδαστές του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ Γιαννακόπουλος Κώστας και Σταυρίδης Στυλιανός καθώς και οι Σπουδάστριες Αντάρη Κωνσταντίνα, Γκάγκωση Φερωνίκη και Τακάκη Δανάη, παρακολούθησαν τα επίσημα Προπονητικά σεμινάρια Σάντα [SANDA - Κινέζικη Πυγμαχία] που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού – Κουνγκ Φου στο κλειστό γήπεδο βαρέων αθλημάτων [πάλης] στα Άνω Λιόσια.

Η ομάδα του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», θέλοντας να εμπλουτίσει τις προπονητικές της δεξιότητες αλλά και την γνώση της σχετικά με το Σάντα, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητικού τιμ της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. Βρέθηκε στο εθνικό προπονητήριο της πάλης από νωρίς το πρωί και ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επίπεδα προπονητικής, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Κύριου Γεωργίου Κωνσταντίνου και Κύριου Μαντά Δημήτριου.

Επικεφαλής της ομάδας ήταν η Εκπαιδεύτρια  [Κιν.: Jiàoliàn 教练] Σταυρίδου Αλεξάνδρα, η οποία συμμετείχε κι εκείνη σε αυτή την ημερίδα σεμιναρίων.

Αναλυτικά η Σταυρίδου, Αντάρη, Γκαγκώση και Τακάκη ολοκλήρωσαν επιτυχώς το 1ο και 2ο Επίπεδο, ενώ ο Σταυρίδης και Γιαννακόπουλος το 5ο και 6ο.

Η ομάδα μας παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τα προπονητικά σεμινάρια του Σάντα, από την Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. Έχουμε τις δυνατότητες και θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους τους Σπουδαστές & τις Σπουδάστριες μας κάθε δυνατή μόρφωση σχετική με το αντικείμενο μας και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε μια τέτοια ευκαιρία. Οι προπονητές της Ομοσπονδίας, είναι εξαιρετικοί, γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και μεταφέρουν τη γνώση τους πολύ προσεκτικά και με μεγάλη υπομονή.  Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ