ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Σεμινάρια Σάντα από την Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

Ημερ. Δημοσίευσης: 18/06/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, οι Σπουδαστές της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ Γιαννακόπουλος Κώστας και Σταυρίδης Στυλιανός καθώς και οι Σπουδάστριες Αντάρη Κωνσταντίνα, Γκάγκωση Φερωνίκη και Τακάκη Δανάη, παρακολούθησαν τα επίσημα Προπονητικά σεμινάρια Σάντα [SANDA - Κινέζικη Πυγμαχία] που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού – Κουνγκ Φου στο κλειστό γήπεδο βαρέων αθλημάτων [πάλης] στα Άνω Λιόσια.

Η ομάδα του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», θέλοντας να εμπλουτίσει τις προπονητικές της δεξιότητες αλλά και την γνώση της σχετικά με το Σάντα, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητικού τιμ της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. Βρέθηκε στο εθνικό προπονητήριο της πάλης από νωρίς το πρωί και ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επίπεδα προπονητικής, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Κύριου Γεωργίου Κωνσταντίνου και Κύριου Μαντά Δημήτριου.

Επικεφαλής της ομάδας ήταν η Εκπαιδεύτρια  [Κιν.: Jiàoliàn 教练] Σταυρίδου Αλεξάνδρα, η οποία συμμετείχε κι εκείνη σε αυτή την ημερίδα σεμιναρίων.

Αναλυτικά η Σταυρίδου, Αντάρη, Γκαγκώση και Τακάκη ολοκλήρωσαν επιτυχώς το 1ο και 2ο Επίπεδο, ενώ ο Σταυρίδης και Γιαννακόπουλος το 5ο και 6ο.

Η ομάδα μας παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τα προπονητικά σεμινάρια του Σάντα, από την Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. Έχουμε τις δυνατότητες και θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους τους Σπουδαστές & τις Σπουδάστριες μας κάθε δυνατή μόρφωση σχετική με το αντικείμενο μας και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε μια τέτοια ευκαιρία. Οι προπονητές της Ομοσπονδίας, είναι εξαιρετικοί, γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και μεταφέρουν τη γνώση τους πολύ προσεκτικά και με μεγάλη υπομονή.  Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ