•    

Σεμινάρια Σαντά από την Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

Το Νέο Προστέθηκε στις 27/06/2016

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, οι Γελάρδος Γεράσιμος, Γιαννακόπουλος Κώστας και Σταυρίδης Στυλιανός, Σπουδαστές του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, παρακολούθησαν τα επίσημα Προπονητικά σεμινάρια Σαντά [SANDA - Κινέζικη Πυγμαχία] που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού – Κουνγκ Φου στο κλειστό γήπεδο βαρέων αθλημάτων [πάλης] στα Άνω Λιόσια.

Οι 3 Σπουδαστές του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», θέλοντας να εμπλουτίσουν τις προπονητικές τους δεξιότητες αλλά και την γνώση τους σχετικά με το Σαντά, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητικού τιμ της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. βρέθηκαν στο εθνικό προπονητήριο της πάλης από νωρίς το πρωί και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα πρώτα 4 επίπεδα προπονητικής.

Τους Σπουδαστές συνόδευσε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του ΕΠΟΣ Λάο Σι Σταυρίδης Ιορδάνης [Σι Γιαν Τζουό] ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων δήλωσε:

Και οι τρεις Σπουδαστές της ομάδας μας παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα προπονητικά σεμινάρια του Σαντά, μέχρι το 4ο επίπεδο, από την Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. Είναι πολύ καλή ευκαιρία, το Αυθεντικό Πολιτισμού Σαολίν, να έχει ίσες ευκαιρίες απέναντι σε όλα τα άλλα στυλ και είδη Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών. Έχουμε τις δυνατότητες και θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους τους Σπουδαστές & τις Σπουδάστριες μας κάθε δυνατή μόρφωση σχετική με το αντικείμενο μας.

Προπονητικά σεμινάρια Σαντά από την Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ