•    

Επίδειξη στα Λαγυνά από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»

Το Νέο Προστέθηκε στις 06/03/2017

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών, του Δήμου Λαγκαδά, το 6ο Διεθνές & 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ. και της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Η Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ πλαισίωσε φέτος την Επιδεικτική Ομάδα του ΕΠΟΣ, την οποία εποπτεύει ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΚΕΣΑ Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης [Σι Γιαν Κουνγκ], με τους Καπαρελιώτη Ηλία, Τακάκη Αντώνη, Αντάρη Κωνσταντίνα, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γκάγκωση Φερωνίκη, Γιοχάλα Δήμητρα και Τακάκη Δανάη οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους Σπουδαστές και Σπουδάστριες των συνεργαζόμενων με το ΕΠΟΣ σωματείων παρουσίασαν ένα πρόγραμμα άοπλων και ένοπλων δεξιοτήτων του Πολιτισμού Σαολίν και του Σαολίν Ρόου Τσουάν.

Τα Φεστιβάλ αυτού του είδους, δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία, στο φίλαθλο κοινό να γνωρίσει από κοντά διάφορα είδη Μαχητικών Αθλημάτων και Πολεμικών Τεχνών, ενώ οι Σπουδαστές όλων των ηλικιών έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους. Είναι μια διοργάνωση που δίνει πάρα πολλά θετικά πράγματα σε όλους και για το λόγο αυτό το ΕΠΟΣ, το ΠΟΚΕΣΑκαι οι συνεργάτες τους θα στηρίζουν θερμά την προσπάθεια αυτή. Δήλωσε ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.

Αναφορά στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Λαγυνών, γίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. Σύνδεσμος.

Επίδειξη στα Λαγυνά από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» 
Καπαρελιώτης Ηλιάς Τακάκης Αντώνης Σταυρίδου Αλεξάνδρα Γκάγκωση φερωνίκη Αντάρη Κωνσταντίνα Τακάκη Δανάη Γιοχάλα Δήμητρα Καπαρελιώτης Ηλίας Σταυρίδου Αλεξάνδρα Αντάρη Κωνσταντίνα Τακάκη Δανάη Γιοχάλα Δήμητρα Γκάγκωση Φερωνίκη Σταυρίδου Αλεξάνδρα Τακάκης Αντώνης Γιοχάλα Δήμητρα 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ