•    

Αναγνώριση των Δασκάλων του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»

Το Νέο Προστέθηκε στις 03/03/2016

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της διαδικασίας αναγνώρισης των Αποφοίτων του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, από το επίσημο Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν - E.Π.Τε.Πο.T. [Κιν.: Chángchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū 长春 经开 国学 武道研究会], μετά την ενυπόγραφη συνεργασία με τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίν, την πρόταση του Διευθυντή και ιδρυτή του ΕΠΟΣ Δάσκαλου Σι Γιαν Τζουό [Κιν.: shì yán zhuō 释延卓] - Σταυρίδη Ιορδάνη και εισήγηση του Λάο Σι Τσιμπινουδάκη Γιώργου.

Τα Πιστοποιητικά - Επιστολές διορισμού, εγκρίθηκαν μετά την αποδοχή επιμορφωτικού 3ετούς πλάνου το οποίο συνέταξαν 17 Δάσκαλοι της Κίνας και συνοδεύονται από επίσημο κρατικό έγγραφο που πιστοποιεί τη εγκυρότητα τους. Προσυπογράφει η Ανοικτή Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] και ο Διευθυντής και ιδρυτής του Κέντρου, Κύριος Γου Ουέν Τζουν [Κιν.: Wǔwén Jūn 武文军].

Με την πρώτη πράξη αυτής της διαδικασίας, αναγνωρίζονται σαν Δάσκαλοι του Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán 少林拳] από την 1η Μαρτίου 2016 οι:

Σταυρίδου Αλεξάνδρα
Γιαννακόπουλος Κώστας
Γιαννακοπούλου Άννα
Αντάρη Κωνσταντίνα
Καπάϊ Αντριάν

Ξεκίνησε να υλοποιείται αυτή η νέα καινοτόμος συνεργασία που σκοπός της είναι η επίσημη αναγνώριση των Μελών του ΕΠΟΣ ως επίσημων Δασκάλων από την Κίνα και των Πολιτιστικών Σωματείων Μελών του, ως Ακαδημίες και έπεται συνέχεια. Δήλωσε ο κύριος Σταυρίδης, ο οποίος ως επίσημος αντιπρόσωπος του Κέντρου Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν στην Ελλάδα σε θέματα που αφορούν το Παραδοσιακό Σαολίν Τσουάν και Πιστοποιημένος Δάσκαλος της Ανοικτής Ένωσης Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν.




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ