•    

Απονομή Επίσημων Κρατικών Διπλωμάτων

Το Νέο Προστέθηκε στις 30/05/2016

Μεγάλη ημέρα για τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», ήταν η Κυριακή 29 Μαΐου, 2016, όπου με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος Διπλωμάτων Ντουάν, της Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Λάμπρο Σταμούλη.

Τον κύριο Σταμούλη υποδέχτηκαν ο Ιδρυτής και Διευθυντής του ΕΠΟΣ Σι Γιαν Τζουό - δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης μαζί με όλους τους δασκάλους του ΕΠΟΣ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας, στον Υμηττό. Ο κύριος Σταυρίδης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό προς τον Πρόεδρο λέγοντας πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο και τους υπόλοιπους δασκάλους η παρουσία του στο ΠΟΚΕΣΑ και του απένειμε μια Αναμνηστική Τιμητική Πλακέτα με τη οποία ο ίδιος αλλά και η διοίκηση του ΕΠΟΣ τον ευχαρίστησαν για τη συνδρομή του στην προστασία και την διάδοση των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, στην Ελλάδα.

Ο κ. Σταμούλης χαιρέτησε και ευχαρίστησε τα μέλη για την θερμή υποδοχή, μίλησε στους παρευρισκόμενους για την Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου, αναφέροντάς τη ως μια μεγάλη οικογένεια όπου όλοι μαζί από κοινού πασχίζουν για το καλύτερο, για την ανάδειξη της τέχνης του Γουσού - Κουνγκ Φου, και της χώρας μας. Συνομίλησε με όλους τους συμμετέχοντες, και τους εξήγησε την αναγκαιότητα σύμπνοιας και ομαδικότητας όλων όσων ασχολούνται με τις Κινέζικες πολεμικές τέχνες, έτσι ώστε να καταφέρει η Ελλάδα να γίνει ένας πολύ ικανός αντίπαλος με διακρίσεις σε διεθνείς και άλλες εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. έκανε την απονομή των Επισήμων Διπλωμάτων Ντουάν και ευχήθηκε καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες σε όλους. Από τον «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ», αναγνωρίστηκαν οι Σταυρίδης Στυλιανός [Βαθμό 3ου Ντουάν], η Σταυρίδου Αλεξάνδρα [Βαθμό 2ου Ντουάν], η Αντάρη Κωνσταντίνα, Γιαννακόπουλος Κώστας και Γιαννακοπούλου Άννα [Βαθμό 1ου Νταουάν] και τέλος ο μικρός του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» Καπάϊ Αντριάν [Βαθμό Μαύρης Ζώνης].

Η επίσημη αυτή αναγνώριση των Αθλητών και Αθλητριών του Σωματείου μας, έρχεται σε συνέχεια μιας συνεχόμενα ανοδικής πορείας και δίνει σε όλους μας μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και κουράγιο για να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση, το ΕΠΟΣ, την Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. Και τον Πρόεδρο κύριο Σταμούλη για αυτή του την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.

Σταυρίδου Αλεξάνδρα. Απονομή Επίσημου Κρατικού Διπλώματος. Γιαννακοπούλου Άννα. Απονομή Επίσημου Κρατικού Διπλώματος. Αντάρη Κωνσταντίνα. Απονομή Επίσημου Κρατικού Διπλώματος. 
Σταυρίδης Στυλιανός. Απονομή Επίσημου Κρατικού Διπλώματος. Γιαννακόπουλος Κώστας. Απονομή Επίσημου Κρατικού Διπλώματος. Καπάϊ Αντριάν. Απονομή Επίσημου Κρατικού Διπλώματος. 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ