ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Απονομή Κρατικών Διπλωμάτων Μαύρης Ζώνης

Ημερ. Δημοσίευσης: 10/06/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Ακόμη μια μεγάλη ημέρα για την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ, ήταν το Σάββατο 10 Ιουλίου 2017, όπου με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος Διπλωμάτων Ντουάν, της Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, από τον Πρόεδρο του ΕΠΟΚΕΣ, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη.

Ο τελειόφοιτος Σπουδαστής Ευαγγελινάρας Άγγελος και η τελοιόφοιτη Σπουδάστρια Τακάκη Δανάη παρέλαβαν τους τίτlους προόδου και τα πτυχία απόδοσης Μαύρης Ζώνης στο Σαολίν Κουνγκ Φου από τον Πρόεδρο του ΕΠΟΚΕΣ, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη.

Ο κύριος Σταυρίδης κατά την απονομή των πτυχίων ευχήθηκε καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία και υγιή διάδοση του Πολιτισμού του Σαολίν.

Η επίσημη αυτή αναγνώριση των Σπουδαστών και Σπουδαστριών του Σωματείου μας, έρχεται σε συνέχεια μιας συνεχόμενα ανοδικής πορείας και δίνει σε όλους μας μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και κουράγιο για να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση, το ΕΠΟΚΕΣ, την Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. και τον Πρόεδρο κύριο Σταμούλη για αυτή του την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.Φωτογραφίες του άρθρου: Απονομή Κρατικών Διπλωμάτων Μαύρης Ζώνης
Απονομή Κρατικών Διπλωμάτων Μαύρης Ζώνης Απονομή Κρατικών Διπλωμάτων Μαύρης Ζώνης


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ