•    

Ακαδημαϊκή Χρονιά 2017 - 2018

Το Νέο Προστέθηκε στις 02/09/2017

Με αφορμή την έναρξη της νέας Διδακτικής χρονιάς που η Διοίκηση του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ ανακοίνωσε και ξεκινάει επίσημα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 2017 ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης απέστειλε έναν επίσημο χαιρετισμό προς όλους όσους εμπλέκονται στα κοινά του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στους γονείς και ειδικότερα στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί Φίλοι, Γονείς, Μέλη, Συνεργάτες και Σπουδαστές και Σπουδάστριες του Πολιτισμού Σαολίν και του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», του ΕΠΟΣ.

Η φετινή χρονιά μπορεί να θεωρηθεί πολύ επιτυχημένη για το Σωματείο μας. Καταφέραμε να πετύχουμε την επίτευξη όλων των στόχων που θέσαμε την προηγούμενη διδακτική χρονιά. Κάτι για το οποίο δούλεψαν ακούραστα πολλοί άνθρωποι με όραμα, με ιδιαίτερη αγάπη για τους σκοπούς μας, εξειδικευμένη γνώση και σοβαρό προγραμματισμό. Κοινή επιθυμία όλων μας η βέλτιστη ποιότητα παρεχόμενης εκπαίδευσης στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες μας.

Η αρχή του Σωματείου μας είναι το «Στέργε μεν τα παρόντα, ζήτει δε τα βέλτιστα» και πρεσβεύει όσα εμείς, τα Μέλη του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», πιστεύουμε κι ελπίζουμε. Κοινή μας επιθυμία η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες μας, που εμπιστεύεστε εσείς, στα χέρια των Δασκάλων που πλαισιώνουν τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», για να τους μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες, προσφέροντας τους έτσι ευκαιρίες και εφόδια χρήσιμα στη ζωή τους.

Στο νέο λοιπόν, ξεκίνημα στο δρόμο της γνώσης και της προόδου, οι Δάσκαλοι που πλαισιώνουν τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στέκονται με αισιοδοξία και στόχους, προσπαθώντας να οικοδομήσουν μια ακόμη πιο σημαντική χρονιά, προσφέροντας ευκαιρίες και εφόδια χρήσιμα στη ζωή των Αθλητώνμας.

Η επί σειρά ετών παρουσία σας, συνεισφέρει ανεκτίμητα στην επίτευξη των στόχων μας, που έχει να κάνει εξ' ολοκλήρου την υγιή ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων, αλλά και της προσωπικότητας των παιδιών σας.

Εύχομαι ένα ακόμη πιο συναρπαστικό  ταξίδι στη γνώση και στη δημιουργία.


Φιλικά Δημήτρης Τριανταφυλλίδης

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ