ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Ακαδημαϊκή Χρονιά 2017 - 2018

Ημερ. Δημοσίευσης: 02/09/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Με αφορμή την έναρξη της νέας Διδακτικής χρονιάς που η Διοίκηση της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ ανακοίνωσε και ξεκινάει επίσημα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 2017 ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης απέστειλε έναν επίσημο χαιρετισμό προς όλους όσους εμπλέκονται στα κοινά της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στους γονείς και ειδικότερα στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί Φίλοι, Γονείς, Μέλη, Συνεργάτες και Σπουδαστές και Σπουδάστριες του Πολιτισμού Σαολίν και της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», του ΕΠΟΚΕΣ.

Η φετινή χρονιά μπορεί να θεωρηθεί πολύ επιτυχημένη για το Σωματείο μας. Καταφέραμε να πετύχουμε την επίτευξη όλων των στόχων που θέσαμε την προηγούμενη διδακτική χρονιά. Κάτι για το οποίο δούλεψαν ακούραστα πολλοί άνθρωποι με όραμα, με ιδιαίτερη αγάπη για τους σκοπούς μας, εξειδικευμένη γνώση και σοβαρό προγραμματισμό. Κοινή επιθυμία όλων μας η βέλτιστη ποιότητα παρεχόμενης εκπαίδευσης στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες μας.

Η αρχή του Σωματείου μας είναι το «Στέργε μεν τα παρόντα, ζήτει δε τα βέλτιστα» και πρεσβεύει όσα εμείς, τα Μέλη του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», πιστεύουμε κι ελπίζουμε. Κοινή μας επιθυμία η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες μας, που εμπιστεύεστε εσείς, στα χέρια των Δασκάλων που πλαισιώνουν την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ, για να τους μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες, προσφέροντας τους έτσι ευκαιρίες και εφόδια χρήσιμα στη ζωή τους.

Στο νέο λοιπόν, ξεκίνημα στο δρόμο της γνώσης και της προόδου, οι Δάσκαλοι που πλαισιώνουν την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ στέκονται με αισιοδοξία και στόχους, προσπαθώντας να οικοδομήσουν μια ακόμη πιο σημαντική χρονιά, προσφέροντας ευκαιρίες και εφόδια χρήσιμα στη ζωή των Σπουδαστών μας.

Η επί σειρά ετών παρουσία σας, συνεισφέρει ανεκτίμητα στην επίτευξη των στόχων μας, που έχει να κάνει εξ' ολοκλήρου την υγιή ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων, αλλά και της προσωπικότητας των παιδιών σας.

Εύχομαι ένα ακόμη πιο συναρπαστικό  ταξίδι στη γνώση και στη δημιουργία.


Φιλικά Δημήτρης Τριανταφυλλίδης

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ