•    

Επίδειξη στη Πολίχνη από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»

Το Νέο Προστέθηκε στις 07/03/2016

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης, του Δήμου Παύλου Μελά, το 5ο Διεθνές & 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, από τον Κ.Σ.Γ.Α Γου Σου Κουάν και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ] .

Η Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ πλαισίωσε φέτος την Επιδεικτική Ομάδα Δασκάλων του ΕΠΟΣ, την οποία εποπτεύει ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΚΕΣΑ Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης [Σι Γιαν Κουνγκ], με τους Γιαννακόπουλο Κώστα, Αντάρη Κωνσταντίνα, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Καπάϊ Αντριάν και Γαλανοπούλου Ραχήλ, οι οποίοι μαζί με το Δάσκαλο του Λευκού Λωτού Μπάννερ Άντριου παρουσίασαν ένα πρόγραμμα άοπλων και ένοπλων δεξιοτήτων του Σαολίν Τσουάν και του Σαολίν Ρόου Τσουάν.

Στην Ομάδα Επίδειξης των Αθλητών και των Αθλητριών που προερχόταν από τα σωματεία με τα οποία συνεργάζεται το ΕΠΟΣ, συμμετείχαν οι Σπουδάστριες Γιοχάλα Δήμητρα και Γκάγκωση Φερωνίκη ενώ οι Ευαγγελινάρας Άγγελος, Κομήτης Μιχάλης, Μπογράκου Δανάη που επίσης είχαν κληθεί δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν λόγω ασθένειας.

Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών. Όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτές, καλλιεργούμε συνεργασία και Ευγενή Άμιλλα. Είναι μια γιορτή για τις Πολεμικές Τέχνες και για το λόγο αυτό, δικαίως θεωρείται από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες του είδους. Δήλωσε ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.

Επίδειξη στη Πολίχνη από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» 
Επίδειξη στη Πολίχνη από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» Επίδειξη στη Πολίχνη από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» Επίδειξη στη Πολίχνη από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» 
Επίδειξη στη Πολίχνη από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» Επίδειξη στη Πολίχνη από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» Επίδειξη στη Πολίχνη από τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ