•    

Η Τζάο Λιέν Σταυρίδου Αλεξάνδρα Στον Μάντι

Το Νέο Προστέθηκε στις 25/02/2017

Στην λέσχη του Πο.Κε.Σα.Π. «ΜΑΝΤΙΣ», στην Παιανία βρέθηκε η εκπαιδεύτρια - [Κιν.: Jiàoliàn 教练] Σταυρίδου Αλεξάνδρα, του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», για να παρευρεθεί ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης, στην πρώτη σύνοδο αξιολόγησης του 2017, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Η Σιφού Σταυρίδου Αλεξάνδρα, μαζί με τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του ΕΠΟΣ, Κοκκάλα Λάμπρο, Σταυράκο Μάριο, Καπατσούλια Παναγιώτη και Δελή Γιώργο, ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου, την αξιολόγηση των μικρών Αθλητώνκαι Αθλητριών του «ΜΑΝΤΙ», που είχαν δηλώσει την επιθυμία να συμμετέχουν σε αυτή.

Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Κατακαλαιός Δημήτρης, ιδρυτής και διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ].

Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης & Πιστοποίησης Πολιτισμού Σαολίν Ντουάν Ουέϊ [Κιν.: Xīlà Shǎolín Gōngfū Duànwèizhì 希腊少林功夫段位制], που έχει συσταθεί ειδικά από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίν [ΕΠΟΣ].

Η Τζάο Λιέν Σταυρίδου Αλεξάνδρα Στον Μάντι



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ