ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Πρόσκληση στο 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν

Ημερ. Δημοσίευσης: 13/02/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Η Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [ΕΟΣ] και το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν, προσκάλεσε την Ο.Α.Σ.ΚΦ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στο 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν & στο 1ο Φεστιβάλ Φίλων Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ. που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 [10.00π.μ.] Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

Την διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ έχει επιφορτιστεί ο Σιφού Παπαβασιλείου Δημήτρης του Αθλητικού Σύλλογου Σαολίν Νοτίου Ελλάδος, μέλος της ΕΟΣ και συνεργάτης του ΕΠΟΚΕΣ.

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν, στο Ναύπλιο έγινε θεσμός Πνεύματος και Ευγενούς Άμιλλας στις Πολεμικές Τέχνες, χάριν της στήριξης του Δήμου Ναυπλίου και της οργανωτικές δεξιότητες του Σιφού Παπαβασιλείου Δημήτρη, των φίλων Δασκάλων και των εξαιρετικών συμμετεχόντων. Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» με μεγάλη χαρά θα ανταποκριθεί θετικά και φέτος, στο κάλεσμα της διοίκησης του ΕΠΟΚΕΣ. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.
Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση στο 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν
Πρόσκληση στο 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ