•    

Πρόσκληση στο 2° Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στις Σέρρες

Το Νέο Προστέθηκε στις 20/03/2017

Ο Α.Ο. ΔΙΑΣ Σερρών και ο Γ.Σ Ερμής Ηράκλειας προσκάλεσε τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στο 2° Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, που θα γίνει το Σάββατο 6 [09.00πμ. - 18.00 μμ.] και την Κυριακή 7 [09.00πμ. - 18.00 μμ.] Μαίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

H Ομάδα του Κ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», πέρυσι συμμετείχε με έξι Σπουδάστριες της Αγωνιστικής Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, οι οποίες ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του Βάθρου, τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα.

Η Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» δράττει κάθε ευκαιρία που της δίνεται να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και τις τέχνες του Σαολίν ανταποκρινόμενη πάντα θετικά σε εκδηλώσεις που έχουν να προσφέρουν σε όλους. Οι περσινές μας εντυπώσεις από την διοργάνωση είναι εξαιρετικές και σίγουρα το ίδιο θα ισχύσει και στη φετινή. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.

Πρόσκληση στο 2° Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στις Σέρρες



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ