ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Πρόσκληση στο 2° Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στις Σέρρες

Ημερ. Δημοσίευσης: 20/03/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Ο Α.Ο. ΔΙΑΣ Σερρών και ο Γ.Σ Ερμής Ηράκλειας προσκάλεσε την Ο.Α.Σ.ΚΦ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στο 2° Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, που θα γίνει το Σάββατο 6 [09.00πμ. - 18.00 μμ.] και την Κυριακή 7 [09.00πμ. - 18.00 μμ.] Μαίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

H Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», πέρυσι συμμετείχε με έξι Αθλήτριες της Αγωνιστικής Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ, οι οποίες ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του Βάθρου, τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα.

Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» δράττει κάθε ευκαιρία που της δίνεται να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και τις τέχνες του Σαολίν ανταποκρινόμενη πάντα θετικά σε εκδηλώσεις που έχουν να προσφέρουν σε όλους. Οι περσινές μας εντυπώσεις από την διοργάνωση είναι εξαιρετικές και σίγουρα το ίδιο θα ισχύσει και στη φετινή. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.
Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση στο 2° Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στις Σέρρες
Πρόσκληση στο 2° Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στις Σέρρες


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ