•    

Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο

Το Νέο Προστέθηκε στις 22/02/2016

Λαμπρή η συμμετοχή των Αθλητών και τελειόφοιτων του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, στο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότεροι από 200 Σπουδαστές από 15 κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα, τη διοργάνωση του οποίου είχε αναλάβει ο Σιφού Δημήτρης Παπαβασιλείου του Α.Σ Πολιτισμού Σαολίν Ν. Ελλάδας, με τη συνεργασία και την αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων, του ΕΠΟΣ και του ΠΟΚΕΣΑ.

Η ομάδα αποτελούνταν από τους επίσημα αναγνωρισμένους Δάσκαλο Γιαννακόπουλο Κώστα και Δασκάλες Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γιαννακοπούλου Άννα και Αντάρη Κωνσταντίνα και τις Σπουδάστριες Φερωνίκη Γκάγκωση, Γιοχάλα Δήμητρα, Κυριάκου Μαρία, Κυριάκου Σταματίνα και Κυριάκου Χρήστο που εντυπωσίασαν παρουσιάζοντας άοπλες και ένοπλες δεξιότητες από την παράδοση του Σαολίν κερδίζοντας τόσο το κοινό όσο και τους λοιπούς Σπουδαστές και δασκάλους του ΕΠΟΣ.

Όσο αναφορά τις νέες και τους νέους Δάσκαλους του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις καθώς έδωσαν τον επίλογο στο φεστιβάλ αυτό με εξαιρετικές παρουσιάσεις δεξιοτήτων του Σαολίν δίνοντας έτσι φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση και κίνητρο για όλους τους Σπουδαστές του ΕΠΟΣ να συνεχίσουν με περισσότερο ενθουσιασμό την ενασχόληση τους στις τέχνες του Σαολίν.

Με την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, ο Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό [Σταυρίδης Ιορδάνης], δήλωσε:

Στο Ναύπλιο το Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν έγινε θεσμός Πνεύματος και Ευγενούς Άμιλλας στις Πολεμικές Τέχνες, χάριν της στήριξης του Δήμου Ναυπλίου, του καλού μου φίλου Σιφού Παπαβασιλείου, των φίλων Δασκάλων και των εξαιρετικών συμμετεχόντων χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε πάλι μαζί, υγιείς και με μεγαλύτερη εμπειρία.

Λαμπρή η συμμετοχή του ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ στο Ναύπλιο Λαμπρή η συμμετοχή του ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ στο Ναύπλιο 
Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο
Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο 
Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ