ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο

Ημερ. Δημοσίευσης: 22/02/2016
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Λαμπρή η συμμετοχή των σπουδαστών και τελειόφοιτων της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ στο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, στο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές από 15 κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα, τη διοργάνωση του οποίου είχε αναλάβει ο Σιφού Δημήτρης Παπαβασιλείου του Α.Σ Σαολίν Κουνγκ Φου Ν. Ελλάδας, με τη συνεργασία και την αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων, του ΕΠΟΚΕΣ και του ΠΟΚΕΣΑ.

Η ομάδα αποτελούνταν από τους επίσημα αναγνωρισμένους Δάσκαλο Γιαννακόπουλο Κώστα και Δασκάλες Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γιαννακοπούλου Άννα και Αντάρη Κωνσταντίνα και τις σπουδάστριες Φερωνίκη Γκάγκωση, Γιοχάλα Δήμητρα, Κυριάκου Μαρία, Κυριάκου Σταματίνα και Κυριάκου Χρήστο που εντυπωσίασαν παρουσιάζοντας άοπλες και ένοπλες δεξιότητες από την παράδοση του Σαολίν κερδίζοντας τόσο το κοινό όσο και τους λοιπούς σπουδαστές και δασκάλους του ΕΠΟΚΕΣ.

Όσο αναφορά τις νέες και τους νέους Δάσκαλους της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις καθώς έδωσαν τον επίλογο στο φεστιβάλ αυτό με εξαιρετικές παρουσιάσεις δεξιοτήτων του Σαολίν δίνοντας έτσι φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση και κίνητρο για όλους τους σπουδαστές του ΕΠΟΚΕΣ να συνεχίσουν με περισσότερο ενθουσιασμό την ενασχόληση τους στις τέχνες του Σαολίν.

Με την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, ο Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό [Σταυρίδης Ιορδάνης], δήλωσε:

Στο Ναύπλιο το Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν έγινε θεσμός Πνεύματος και Ευγενούς Άμιλλας στις Πολεμικές Τέχνες, χάριν της στήριξης του Δήμου Ναυπλίου, του καλού μου φίλου Σιφού Παπαβασιλείου, των φίλων Δασκάλων και των εξαιρετικών συμμετεχόντων χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε πάλι μαζί, υγιείς και με μεγαλύτερη εμπειρία.Φωτογραφίες του άρθρου: Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο
Λαμπρή η συμμετοχή του ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ στο Ναύπλιο Λαμπρή η συμμετοχή του ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ στο Ναύπλιο 
Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο
Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο 
Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο Έλαμψε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ στο Ναύπλιο 


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ