•    

Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία

Το Νέο Προστέθηκε στις 29/11/2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης, του Δήμου Παύλου Μελά, το 5ο Διεθνές & 9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «Μυγδονία», που διοργανώθηκε από τον Κ.Σ.Γ.Α Γου Σου Κουάν, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ].

Η επικεφαλής εκπαιδεύτρια - [Κιν.: Jiàoliàn 教练] του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ Σταυρίδου Αλεξάνδρα, συνόδευσε τους επιλεγμένους Σπουδαστές & τις Σπουδάστριες του Σωματείου, στην Πολίχνη, όπου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΕΠΟΣ, της οποίας επικεφαλείς ήταν ο Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης, Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ και ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης, παρουσίασαν μια σειρά από ένοπλες και άοπλες δεξιότητες από τις τέχνες του Σαολίν, καθηλώνοντας για ακόμη μια φορά τα βλέμματα των θεατών.

Οι επιλεχθέντες της αποστολής ήταν οι Εκπαιδευτές: Αλεξίου Σπύρος, Αντάρη Κωνσταντίνα, Καπάϊ Αντριάν και οι Σπουδαστές Ευαγγελινάρας Άγγελος, Γιοχάλα Δήμητρα, Γκάγκωση Φερωνίκη, Τακάκη Δανάη και Κυριάκου Μαρία.

Οι εκπαιδεύτριες Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Αντάρη Κωνσταντίνα έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία το σεμινάριο προπονητικής και διαιτησίας της ΕΟΠΤ, καθώς και η τελειόφοιτη Αθλήτρια Τακάκη Δανάη, συμμετείχαν στα νέα τους καθήκοντα ως γραμματεία και οργανωτική επιτροπή βοηθώντας στην ομαλή λειτουργία της φετινής διοργάνωσης.

Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία 
Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία 
Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία 
Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία Μοναδική εμφάνιση στο 5ο Φεστιβάλ Μυγδονία 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ