•    

Μεγάλη επιτυχία στο 2ο Παγκόσμιο στις Σέρρες

Το Νέο Προστέθηκε στις 08/05/2017

Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση, επέστρεψε η Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» από το 2ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις ΣΕΡΡΕΣ, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών και διοργάνωσαν ο Α.Ο. ΔΙΑΣ Σερρών και ο Γ.Σ Ερμής Ηράκλειας.

Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν περίπου 600 Σπουδαστές και Σπουδάστριες από 80 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την συμμέτοχη του φίλαθλου κόσμου να είναι πολύ μεγάλη. Ο Αριστόμαχος συμμετείχε με 9 Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες, και παρουσίασε το Πολιτισμό του Σαολίν για ακόμη μία φορά.

Αναλυτικά η ομάδα μας αποτελούνταν από τις Σπουδάστριες, Γκάγκωση Φερωνίκη [Χρυσό], Γιοχάλα Δήμητρα [Ασημένιο], Καποθανάση Ευγενία [Χάλκινο], Βοτίκα Έφη [Χρυσό] και τους Σπουδαστές Ευαγγελινάρα Άγγελο [Χρυσό - Χάλκινο], Τακάκη Αντώνη [Χάλκινο], Καπαρελιώτη Ηλία [Χρυσό] και Καπάϊ Αντριάν [Χρυσό].

Μετά το πέρας της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης, η εκπαιδεύτρια - [Κιν.: Jiàoliàn 教练] Σταυρίδου Αλεξάνδρα του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», δήλωσε ικανοποιημένη από την απόδοση της ομάδας επίδειξης του Σωματείου και τόνισε πως η συμμέτοχη σε αυτό το παγκόσμιο Φεστιβάλ, έδειξε ότι η ομάδα του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», έχει μάθει να παρουσιάζει τη Κουλτούρα και τις Τέχνες του Σαολίν όπου και όποτε της ζητηθεί.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Τ. ευχαρίστησε την Σταυρίδου Αλεξάνδρα, την Αντάρη Κωνσταντίνα και τη Τακάκη Δανάη που συμμετείχαν ως Γραμματεία και με την σωστή λειτουργία τους εξελιχτήκαν οι αγώνες ομαλά και χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Αφιέρωμα στστην ημερίδα γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Μεγάλη επιτυχία στο 2ο Παγκόσμιο στις Σέρρες




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ