ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Μεγάλη επιτυχία στο 2ο Παγκόσμιο στις Σέρρες

Ημερ. Δημοσίευσης: 08/05/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση, επέστρεψε η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» από το 2ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις ΣΕΡΡΕΣ, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών και διοργάνωσαν ο Α.Ο. ΔΙΑΣ Σερρών και ο Γ.Σ Ερμής Ηράκλειας.

Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν περίπου 600 αθλητές και αθλήτριες από 80 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την συμμέτοχη του φίλαθλου κόσμου να είναι πολύ μεγάλη. Ο Αριστόμαχος συμμετείχε με 9 Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες, και παρουσίασε το Πολιτισμό του Σαολίν για ακόμη μία φορά.

Αναλυτικά η ομάδα μας αποτελούνταν από τις Σπουδάστριες, Γκάγκωση Φερωνίκη [Χρυσό], Γιοχάλα Δήμητρα [Ασημένιο], Καποθανάση Ευγενία [Χάλκινο], Βοτίκα Έφη [Χρυσό] και τους Σπουδαστές Ευαγγελινάρα Άγγελο [Χρυσό - Χάλκινο], Τακάκη Αντώνη [Χάλκινο], Καπαρελιώτη Ηλία [Χρυσό] και Καπάϊ Αντριάν [Χρυσό].

Μετά το πέρας της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης, η εκπαιδεύτρια - [Κιν.: Jiàoliàn 教练] Σταυρίδου Αλεξάνδρα του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», δήλωσε ικανοποιημένη από την απόδοση της ομάδας επίδειξης του Σωματείου και τόνισε πως η συμμέτοχη σε αυτό το παγκόσμιο Φεστιβάλ, έδειξε ότι η ομάδα του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», έχει μάθει να παρουσιάζει τη Κουλτούρα και τις Τέχνες του Σαολίν όπου και όποτε της ζητηθεί.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Τ. ευχαρίστησε την Σταυρίδου Αλεξάνδρα, την Αντάρη Κωνσταντίνα και τη Τακάκη Δανάη που συμμετείχαν ως Γραμματεία και με την σωστή λειτουργία τους εξελιχτήκαν οι αγώνες ομαλά και χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Αφιέρωμα στστην ημερίδα γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ