•    

Απονομή Πιστοποιήσεων από το Τσανγκ Τσουν

Το Νέο Προστέθηκε στις 04/04/2016

Στη Λέσχη του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, βρέθηκαν οι απόφοιτοι του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, τη Κυριακή 3 Απριλίου 2016 για να συμμετέχουν στην τελετή απονομής Πιστοποιητικών – Επιστολών διορισμού, Λάοσι [Κιν.: lăoshī 老师] και Τζιάο Λιαν [Κιν.: Jiàoliàn 教练] του Κέντρου Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν - E.Π.Τε.Πο.T. [Κιν.: Chángchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū 长春 经开 国学 武道研究会].

Οι απονομές έγιναν από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Τομέα του Τσανγκτσούν, Δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό [Κιν.: shì yán zhuō 释延卓] - Σταυρίδη Ιορδάνη και το Διεθνή Aντιπρόσωπο του Κέντρου Τσανγκτσούν, Λάο Σι Τσιμπινουδάκη Γιώργο.

Τα Πιστοποιητικά - Επιστολές διορισμού, εγκρίθηκαν και συνοδεύονται από επίσημο κρατικό έγγραφο που πιστοποιεί τη εγκυρότητα τους. Προσυπογράφει η Ανοικτή Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] και ο Διευθυντής και ιδρυτής του Κέντρου, Κύριος Γου Ουέν Τζουν [Κιν.: Wǔwén Jūn 武文军].

Επισήμως πλέον φέρουν το τίτλο του Τζιάο Λιαν στο Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán Jiàoliàn 少林拳教练] οι κάτωθι:

Αντάρη Κωνσταντίνα
Γιαννακοπούλου Άννα
Γιαννακόπουλος Κώστας
Καπάϊ Αντριάν
Σταυρίδου Αλεξάνδρα

Τα συγχαρητήρια της Διοίκησης του Σωματείου μετέφερε στους εξέχοντες Σπουδαστές και Σπουδάστριες του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ» ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, Κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε πως η προσπάθεια και η αφοσίωση πάντα ανταμοίβονται.

Απονομή Επιστολών διορισμού από το Τσανγκ Τσουν 
Απονομή Επιστολών διορισμού από το Τσανγκ Τσουν Απονομή Επιστολών διορισμού από το Τσανγκ Τσουν Απονομή Επιστολών διορισμού από το Τσανγκ Τσουν 
Απονομή Επιστολών διορισμού από το Τσανγκ Τσουν Απονομή Επιστολών διορισμού από το Τσανγκ Τσουν 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ