•    

Ο Λαοσί Γου Ουέν Τζουν στον «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ»

Το Νέο Προστέθηκε στις 22/06/2016

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, 2016, ο Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν κ. Γου Ουέν Τζουν, επισκέφθηκε τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», για να γνωρίσει και να γνωριστεί με τους Σπουδαστές, τις Σπουδάστριες, τους γονείς και τις οικογένειές τους.

Από τις 6 το απόγευμα, ξεκίνησε η προσέλευση των Αθλητώνφίλων και μελών του Αριστόμαχου, για να υποδεχθούν τον Δάσκαλο Γου Ουέν Τζουν, ο οποίος έφθασε στις 7 το απόγευμα, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Τζι Τζάο Σια και τον Λαοσί Άντριου Μπάννερ. Τον Λαοσί Γου Ουέν Τζουν υποδέχθηκαν ο Ιδρυτής και Διευθυντής του ΕΠΟΣ κύριος Σταυρίδης Ιορδάνης και ο διευθυντής του ΠΟΚΕΣΑ κύριος Κατακαλαίος Δημήτρης, μαζί με τους Εκπαιδευτές του Αριστόμαχου, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα, Γιαννακοπούλου Άννα και Γιαννακόπουλο Κωνσταντίνο.

Ο Δάσκαλος Ουέν Τζουν, αφού ευχαρίστησε όλους για την θερμή υποδοχή και το εξαίρετο περιβάλλον, μίλησε στους παρευρισκόμενους μαζί με τον δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό, για την ιδιαίτερη συνεργασία Ελλάδας - Κίνας, που εκτός από την εκπροσώπηση του ναού Σαολίν, το ΕΠΟΣ εκπροσωπεί και το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν, το οποίο έχει την στήριξη του Πανεπιστημίου του Τζιλίν και 14 ακόμα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ακαδημιών.

Ο Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό, απένειμε στον Γου Ουέν Τζουν τον διορισμό με Νούμερο 1 της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής Πολεμικών Τεχνών [Κιν.: Guójì wǔshù gùwèn yōngjīn 国际武术顾问佣金], η οποία δημιουργήθηκε με την απόφαση 03_002/2016 του Δ.Σ. του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν και πλαισιώνεται από Διεθνώς Αναγνωρισμένους Δασκάλους από την Κινεζική Ένωση Πολεμικών Τεχνών και Μέλη από άλλους επίσημους φορείς.

Αμέσως μετά, όλοι οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, παρέλαβαν ιδιοχείρως το Πιστοποιητικό Μέλους του Τσανγκτσούν και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους Δασκάλους.

Ο κ. Ουεν Τζουν, στη συνέχεια απένειμε τα πιστοποιητικά επάρκειας στην φόρμα διαγωνισμού, Σαολίν Λιαν Χουάν, αφού τα σφράγισε ένα, ένα όπως απαιτείται από το πρωτόκολλο του Κέντρου Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν, στους Αντάρη Κωνσταντίνα, Ευαγγελινάρα Άγγελο, Γιόχαλα Δήμητρα, Γκάγκωση Φερωνίκη, Μπογράκου Δανάη, Γαλανοπούλου Ραχήλ, Τακάκη Δανάη, Αλεξίου Σπύρο, Γιαννακοπούλου Άννα, Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Γιαννακόπουλο Κωνσταντίνο, καθώς και τα πιστοποιητικά επάρκειας στη φόρμα Μπατζί Τσουάν [Κιν.: bā jí xiǎo jià yīlù 八极小架一路] και Πι Κουά [Κιν.: pīguà quán 劈掛拳] στους Εκαπαιδευτές Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γιαννακόπουλο Κωνσταντίνο και στο Δάσκαλο Κοκκάλα Λάμπρο.

Λίγο πριν το πέρας της πολύ ξεχωριστής βραδιάς, ο Λαοσί Ουέν Τζουν, παρουσίασε σε όλους τη τέχνη της Κινεζικής Καλλιγραφίας, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους οι οποίοι παρακολουθούσαν με φανερό ενδιαφέρον, τον Κινέζο δάσκαλο να δημιουργεί αριστοτεχνικά, κείμενα, με σινική μελάνη και πινέλο, τα οποία δώρισε στους Λαοσί του ΕΠΟΣ.

Στη συνέχεια ο Κινέζος Πρόεδρος του E.Π.Τε.Πο.T. παρευρέθηκε σε δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος του ΕΠΟΣ κύριος Σταυρίδης, προς τιμή του, με καλεσμένους τα Μέλη του Δ.Σ. και τους Εκπαιδευτές του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ».

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» υποδέχεται τον κ. Γου Ουέν Τζουν 
Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» υποδέχεται τον κ. Γου Ουέν Τζουν Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» υποδέχεται τον κ. Γου Ουέν Τζουν Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» υποδέχεται τον κ. Γου Ουέν Τζουν 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ