•    

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων

Το Νέο Προστέθηκε στις 14/11/2016

Η Ομάδα του Κ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», αποδεχόμενη την πρόσκληση της διοίκησης του Πολιτιστικού Σωματείου Μάχιμος Λέων, βρέθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, στο κλειστό γήπεδο της Νεμέας, στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας «ΛΕΩΝ». Σε αυτό το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών, έδωσαν το παρόν, περισσότεροι από 300 Σπουδαστές και Σπουδάστριες από 40 συλλόγους.

Στην ομάδα επίδειξης του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», η οποία παρουσίασε ένα ποικίλο θέαμα, άοπλων αλλά και ένοπλων δεξιοτήτων, συμμετείχαν οι Σπουδαστές Μανώλογλου Νικόλας, Καπαρελιώτης Ηλίας, Αλεξίου Σπύρος και οι Σπουδάστριες, Γιοχάλα Δήμητρα, Γκάγκωση Φερωνίκη, Μπογράκου Δανάη, Τακάκη Δανάη, Μανώλογλου Εύα και Κυριάκου Μαρία, με επικεφαλής τη Σιφού Σταυρίδου Αλεξάνδρα.

Την έναρξη του Φεστιβάλ που φέτος είχε επιφορτιστεί το ΕΠΟΣ ξεκίνησε η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Αμαλιάδας με επίδειξη της «Μεθόδου της Μαλακής Γροθιάς του Σαολίν» [Κιν.: shǎolín róuquán gōngfǎ 少林柔拳功法] συνεχίστηκε με την παρουσίαση των 6 Αρμονικών Ασκήσεων [Κιν.: Shàolín liùhé gōng 少林六合功] από την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Πύργου και ολοκληρώθηκε με μέλη του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» που παρουσίασαν την άοπλη δεξιότητα Σαολίν Λιαν Χουάν [Κιν.: shǎolín liánhuánquán 少林 连环拳].

Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες, παρουσίασαν τα στυλ τους, καθηλώνοντας το κοινό για τρεις ολόκληρες ώρες, με τις μοναδικές τους μαχητικές ικανότητες.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια, το ΕΠΟΣ, όπου και όποτε του δίνεται η ευκαιρία, διαδίδει σθεναρά, το Αληθινό Πνεύμα του Πολιτισμού Σαολίν, ενώ στηρίζει κάθε διοργανωτική προσπάθεια φίλων και συναδέλφων που επιθυμούν μια υγιή προσέγγιση και προώθηση των Πολεμικών Τεχνών Δήλωσε ο Δάσκαλος Σι Γιαν Κουνγκ, μετά τη λήξη του Φεστιβάλ «ΛΕΩΝ».

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων 

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων 

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων 

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων  

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 5o Φεστιβάλ Λέων 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ