•    

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στην Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

Το Νέο Προστέθηκε στις 08/03/2016

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο των Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών, με βάση το Άρθρο 1.1, 1.3, Β1-9 και 3.2 του ισχύοντος καταστατικού του Σωματείου καθώς και τη ρήση «Στέργε μεν τα παρόντα, ζήτει δε τα βέλτιστα» που σημαίνει: «Αυτά που έχεις επιτύχει να προσπαθείς να τα διατηρείς, αλλά συγχρόνως να αναζητάς υψηλότερους, καλύτερους και αποτελεσματικότερους στόχους» και αντιπροσωπεύει όλα όσα το Σωματείο μας πρεσβεύει, η διοίκηση έκανε όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες, για την ένταξη του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ» στην Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου.

Η Αίτηση μας έγινε ομόφωνα δεκτή και με την Απόφαση 1236/16 της 7ης Μαρτίου 2016, ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» ανήκει πλέον σαν ισότιμο μέλος στην Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. με Αρ. Μητρώου Α.141.


Με την ένταξη μας στην Ε.Ο.Γ.Κ.Φ., ανοίγονται νέοι ορίζοντες στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες. Νέοι τομείς για να να τολμήσουν, να εξερευνήσουν, να αναπτύξουν και να καινοτομήσουν. Οι πολεμικές τέχνες του Σαολίν δεν σταματούν, ούτε θα σταματήσουν ποτέ να εξελίσσονται. Σαν Διοίκηση εκμεταλλευόμαστε κάθε θετική ευκαιρία, φροντίζουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντες και να εναρμονιζόμαστε με τα νέα δεδομένα και βάζουμε νέους στόχους στη διάδοση αλλά και τη διαφύλαξη του Πολιτισμού Σαολίν. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, Κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτριος.

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στην Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ