•    

8ο Φεστιβάλ «Nοτίου Ελλάδος - Μάχιμος Λέων»

Το Νέο Προστέθηκε στις 02/04/2017

Οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ συμμετείχαν στο 8ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νοτίου Ελλάδος «Μάχιμος Λέων» που φιλοξενήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάχιμος Λέων στο κλειστό στάδιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου 2017.

Στο κατάμεστο γήπεδο συμμετείχαν περισσότερα από 30 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 300 Σπουδαστές και Σπουδάστριες, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, και αγώνες σε κατηγορίες Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, αγώνες ΜΜΑ, αγώνες Μουάι Τάι και αγώνες Κικ Μπόξινγκ.

Ο διοργανωτής, προπονητής κ. Δ. Καπέλλος πριν την έναρξη, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Τ κύριο Σμιάρη Θωμά, τον Δήμαρχο του Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλο Ηλία, τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη Σι Γιάν Τζουό [Κιν.: shì yán zhuō 释延卓] και όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους για την υλοποίηση αυτού του εξαιρετικού Φεστιβάλ απονέμοντας τους ένα αναμνηστικό κύπελλο ως ενθύμιο.

Αμέσως μετά το χαιρετισμό του Δημάρχου του Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλου, ο οποίος συνεχάρη την όλη πρωτοβουλία της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες και το Σώμα Διαιτησίας, τονίζοντας πως τέτοιες διοργανώσεις είναι προβολή όχι μόνο για τις πολεμικές τέχνες αλλά και για την Ελληνική περιφέρεια, ξεκίνησε το εναρκτήριο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ στο οποίο ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ συμμετείχε με 7 Σπουδάστριες και 5 Σπουδαστές, τους οποίους συνόδευε η εκπαιδεύτρια - [Κιν.: Jiàoliàn 教练] Σταυρίδου Αλεξάνδρα.

«Η Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» ανταποκρίθηκε θετικά, στο κάλεσμα του Μάχιμου Λέοντα, όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία 6 χρόνια. Είναι καθήκον όλων μας και φυσικά ευχαρίστησή μας, να βρισκόμαστε παρόντες σε κάθε αντίστοιχη ευκαιρία για την ανάδειξη του Αληθινού Πνεύματος και της ομορφιάς των τεχνών του Σαολίν, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό προσπάθειες συναδέλφων που σαν όραμα έχουν την ευγενή άμιλλα και προώθηση των πολεμικών τεχνών στη χώρα μας.» Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.


Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

8ο Φεστιβάλ «Nοτίου Ελλάδος - Μάχιμος Λέων»

Φωτογραφίες του άρθρου: Ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ