ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


8ο Φεστιβάλ «Nοτίου Ελλάδος - Μάχιμος Λέων»

Ημερ. Δημοσίευσης: 02/04/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ συμμετείχαν στο 8ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νοτίου Ελλάδος «Μάχιμος Λέων» που φιλοξενήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάχιμος Λέων στο κλειστό στάδιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου 2017.

Στο κατάμεστο γήπεδο συμμετείχαν περισσότερα από 30 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 300 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, και αγώνες σε κατηγορίες Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, αγώνες ΜΜΑ, αγώνες Μουάι Τάι και αγώνες Κικ Μπόξινγκ.

Ο διοργανωτής, προπονητής κ. Δ. Καπέλλος πριν την έναρξη, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Τ κύριο Σμιάρη Θωμά, τον Δήμαρχο του Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλο Ηλία, τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη Σι Γιάν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓] και όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους για την υλοποίηση αυτού του εξαιρετικού Φεστιβάλ απονέμοντας τους ένα αναμνηστικό κύπελλο ως ενθύμιο.

Αμέσως μετά το χαιρετισμό του Δημάρχου του Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλου, ο οποίος συνεχάρη την όλη πρωτοβουλία της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες και το Σώμα Διαιτησίας, τονίζοντας πως τέτοιες διοργανώσεις είναι προβολή όχι μόνο για τις πολεμικές τέχνες αλλά και για την Ελληνική περιφέρεια, ξεκίνησε το εναρκτήριο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ στο οποίο ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ συμμετείχε με 7 Σπουδάστριες και 5 Σπουδαστές, τους οποίους συνόδευε η εκπαιδεύτρια - [Κιν.: Jiàoliàn 教练] Σταυρίδου Αλεξάνδρα.

«Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» ανταποκρίθηκε θετικά, στο κάλεσμα του Μάχιμου Λέοντα, όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία 6 χρόνια. Είναι καθήκον όλων μας και φυσικά ευχαρίστησή μας, να βρισκόμαστε παρόντες σε κάθε αντίστοιχη ευκαιρία για την ανάδειξη του Αληθινού Πνεύματος και της ομορφιάς των τεχνών του Σαολίν, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό προσπάθειες συναδέλφων που σαν όραμα έχουν την ευγενή άμιλλα και προώθηση των πολεμικών τεχνών στη χώρα μας.» Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.


Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣΦωτογραφίες του άρθρου: Ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ