•    

Πρόσκληση Στο 8° Φεστιβάλ Μάχιμος Λέων

Το Νέο Προστέθηκε στις 23/02/2017

Ο Κ.Σ. Μάχιμος Λέων προσκάλεσε τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στο 8° Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ξυλοκάστρου, που θα διεξαχθεί τo Σάββατο [9.00π.μ.] 1 Απριλίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου, υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ. να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

H Ομάδα του Κ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», πέρυσι συμμετείχε στο 7ο Φεστιβάλ Μάχιμος Λέων, με 7 Σπουδάστριες και 2 Σπουδαστές, ενώ το παρόν είχαν δώσει 36 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες, οι οποίοι παρουσίασαν τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, αγωνιστικό Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, ΜΜΑ, Μουάι Τάϊ και Κικ Μπόξινγκ.

Η Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» ανταποκρίνεται θετικά, στο κάλεσμα του Μάχιμου Λέοντα, τα τελευταία 6 χρόνια. Είναι μία εκδήλωση η οποία συγκεντρώνει όλα τα είδη των Μαχητικών Τεχνών. Είναι καθήκον μας αλλά κι ευχαρίστηση μας να παρουσιάσουμε το Πολιτισμό και τη Κουλτούρα του Σαολίν για ακόμη μια φορά στο πολύ ενθουσιώδες κοινό της Νοτίου Ελλάδας. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.

Πρόσκληση Στο 8° Φεστιβάλ Μάχιμος Λέων



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ