ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Πρόσκληση Στο 8° Φεστιβάλ Μάχιμος Λέων

Ημερ. Δημοσίευσης: 23/02/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Ο Α.Σ. Μάχιμος Λέων προσκάλεσε την Ο.Α.Σ.ΚΦ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στο 8° Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ξυλοκάστρου, που θα διεξαχθεί τo Σάββατο [9.00π.μ.] 1 Απριλίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου, υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ. να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

H Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», πέρυσι συμμετείχε στο 7ο Φεστιβάλ Μάχιμος Λέων, με 7 Σπουδάστριες και 2 Σπουδαστές, ενώ το παρόν είχαν δώσει 36 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες, οι οποίοι παρουσίασαν τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, αγωνιστικό Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, ΜΜΑ, Μουάι Τάϊ και Κικ Μπόξινγκ.

Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» ανταποκρίνεται θετικά, στο κάλεσμα του Μάχιμου Λέοντα, τα τελευταία 6 χρόνια. Είναι μία εκδήλωση η οποία συγκεντρώνει όλα τα είδη των Μαχητικών Τεχνών. Είναι καθήκον μας αλλά κι ευχαρίστηση μας να παρουσιάσουμε το Πολιτισμό και τη Κουλτούρα του Σαολίν για ακόμη μια φορά στο πολύ ενθουσιώδες κοινό της Νοτίου Ελλάδας. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.
Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση Στο 8° Φεστιβάλ Μάχιμος Λέων
Πρόσκληση Στο 8° Φεστιβάλ Μάχιμος Λέων


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ