•    

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 7o Φεστιβάλ Ίσθμια

Το Νέο Προστέθηκε στις 16/05/2016

Η Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» συμμετείχε στο 7o Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ίσθμια, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο "Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ" του Λουτρακίου, της Κυριακής 15 Μαίου 2016, παρουσιάζοντας ένα πολύ όμορφο αλλά και θεαματικό πρόγραμμα. Η διοίκηση του Συλλόγου αποδέχτηκε πρόθυμα τη πρόσκληση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ίσθμιας και των Δασκάλων Γεωργίου Δημήτριου [4ο Νταν] και Καρσιώτη Αθανάσιου [3ο Νταν] οι οποίοι στα πλαίσια της πολιτιστικής δράσης του συλλόγου, κάλεσαν τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» Αριστόμαχος να παρουσιάσει τη Κουλτούρα και τις τέχνες του Πολιτισμού Σαολίν μαζί με Σπουδαστές, Σπουδάστριες και δασκάλους του ΕΠΟΣ, υπό την καθοδήγηση του Δάσκαλου Σι Γιαν Τζουό.

Στο ξεκίνημα της διοργάνωσης ο Σενσέϊ Γεωργίου απηύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό προς όλους τους συμμετέχοντες και αφού τους ευχαρίστησε προσωπικά για την στήριξη και τη φιλική τους συμμετοχή, τίμησε τους δασκάλους με ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Η αποστολή του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ» που συμμετείχε στη διοργάνωση αποτελείτο από τους: Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα, Καπάϊ Αντριάν, Γιαννακόπουλο Κωνσταντίνο, Γιοχάλα Δήμητρα, Γκαγκώση Φερωνίκη, Αλεξίου Σπύρο, Γαλανοπούλου Ραχήλ, Κυριάκου Μαρία, Μανώλογλου Νικόλα, Έφη Βοτίκα και ο μικρός Κλείτος Βοτίκας.

Οι Σπουδαστές και Σπουδάστριες μας παρουσίασαν άοπλες και ένοπλες φόρμες δεξιότητας, μέσα από την πλούσια Πολιτιστική Κληρονομιά και Παράδοση του Σαολίν και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο.

Με την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, οι διοργανωτές συνεχάρηκαν τους επικεφαλείς Τζιάο Λιαν της ομάδας μας, Σιφού Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γιαννακόπουλο Κώστα και Αντάρη Κωνσταντίνα για την εξαιρετική παρουσία όχι μόνον των Σπουδαστών, αλλά και την προσωπική τους και τους απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια και τιμητικά διπλώματα, ενώ δεν παρέλειψαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ο «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στο 7o Φεστιβάλ Ίσθμια



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ