•    

Πρόσκληση Στο 6° Διεθνές Φεστιβάλ

Το Νέο Προστέθηκε στις 09/02/2017

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ] προσκάλεσε τον Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στο 6° Διεθνές και 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 [17.00μ.μ.] και την Κυριακή 5 [9.00π.μ.] Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών, του Δήμου Λαγκαδά, υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ. και της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

H Ομάδα του Κ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», πέρυσι συμμετείχε στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ , με 2 Σπουδαστές και 5 Σπουδάστριες, ενώ το παρόν είχαν δώσει 80 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 1000 συμμετέχοντες, οι οποίοι παρουσίασαν τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, αγωνιστικό Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, ΜΜΑ, Μουάι Τάϊ και Κικ Μπόξινγκ.

Η Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» ανταποκρίνεται θετικά και φέτος, στο κάλεσμα του Προέδρου κυρίου Σμιάρη. Εκδηλώσεις οιασδήποτε μορφής οι οποίες προβάλλουν την ευγενή άµιλλα, δηµιουργώντας πνευµατική και ψυχική ανάταση, μας βρίσκουν συνοδοιπόρους και αρωγούς. Είναι καθήκον μας αλλά κι ευχαρίστηση μας να παρουσιάσουμε το Πολιτισμό και τη Κουλτούρα του Σαολίν για ακόμη μια φορά στο πολύ ενθουσιώδες κοινό της Βορείου Ελλάδας. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.

Πρόσκληση Στο 6° Διεθνές και 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ