ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Πρόσκληση Στο 6° Διεθνές Φεστιβάλ

Ημερ. Δημοσίευσης: 09/02/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ] προσκάλεσε την Ο.Α.Σ.ΚΦ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», στο 6° Διεθνές και 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 [17.00μ.μ.] και την Κυριακή 5 [9.00π.μ.] Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών, του Δήμου Λαγκαδά, υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ. και της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

H Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», πέρυσι συμμετείχε στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ , με 2 Σπουδαστές και 5 Σπουδάστριες, ενώ το παρόν είχαν δώσει 80 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 1000 συμμετέχοντες, οι οποίοι παρουσίασαν τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, αγωνιστικό Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, ΜΜΑ, Μουάι Τάϊ και Κικ Μπόξινγκ.

Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» ανταποκρίνεται θετικά και φέτος, στο κάλεσμα του Προέδρου κυρίου Σμιάρη. Εκδηλώσεις οιασδήποτε μορφής οι οποίες προβάλλουν την ευγενή άµιλλα, δηµιουργώντας πνευµατική και ψυχική ανάταση, μας βρίσκουν συνοδοιπόρους και αρωγούς. Είναι καθήκον μας αλλά κι ευχαρίστηση μας να παρουσιάσουμε το Πολιτισμό και τη Κουλτούρα του Σαολίν για ακόμη μια φορά στο πολύ ενθουσιώδες κοινό της Βορείου Ελλάδας. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.
Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση Στο 6° Διεθνές Φεστιβάλ
Πρόσκληση Στο 6° Διεθνές και 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ