ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν

Ημερ. Δημοσίευσης: 13/03/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν & στο 1ο Φεστιβάλ Φίλων Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ. στο Ναύπλιο, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου όπου όλοι οι θεατές, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να γνωρίσουν από κοντά τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν, αλλά και άλλες Παραδοσιακές Πολεμικές Τέχνες.

Περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες από 15 κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα, συμμετείχαν στο Φεστιβάλ του οποίου τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Σιφού Δημήτρης Παπαβασιλείου του Α.Σ Σαολίν Κουνγκ Φου Ν. Ελλάδας, με τη συνεργασία και την αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν [ΕΟΣ] και του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν.

Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ, συμμετείχε με τους Σπουδαστές, Κλήτο Βοτίκα, Φώτη Οικονόμου, Σταύρο Ρενιέρη, Νικόλα Μανώλογλου, Αντώνη Τακάκη, Ηλία Καπαρελιώτη, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τις Σπουδάστριες Έφη Βοτίκα, Εύα Μανώλογλου, Κωνσταντίνα Αντάρη, Άννα Γιαννακοπούλου, Αλεξάνδρα Σταυρίδου, Δανάη Τακάκη, Δανάη Μπογράκου, Φερωνίκη Γκάγκωση, Δήμητρα Γιοχάλα και Ραχήλ Γαλανοπούλου.

Πριν την έναρξη του Φεστιβάλ, ο Σιφού Παπαβασιλείου τίμησε τους Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Καπαρελιώτη Ηλία, Αντάρη Κωνσταντίνα, Γιαννακοπούλου Άννα, Τακάκη Δανάη και Σταυρίδου Αλεξάνδρα, για την επιτυχή παρουσία τους στο περσινό πρωτάθλημα της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. καθώς και τον κύριο Γαληνό Ιωάννη Διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδος και την κυρία Ρούμπου Σταυρούλα Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Αργολίδος.

Η ομάδα του Σιφού Παπαβασιλείου σηματοδότησε την έναρξη του φετινού φεστιβάλ με μια ομαδική φόρμα Χουνγκ Γκα, την οποία χειροκρότησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, θεατές και συμμετέχοντες. Στη συνέχεια οι ομάδες Σαολίν Ρόου Τσουάν Πύργου, Αμαλιάδας και Θεσσαλονίκης μάγεψαν τους θεατές με τις δεξιότητες Μαλακής Γροθιάς και τέλος οι Σπουδάστριες της ΟΑΣΚΦ Αριστόμαχος παρουσίασαν ομαδική δεξιότητα στραβού σπαθιού, κλείνοντας έτσι το αρχικό μέρος της πολύ επιτυχημένης επίδειξης.

Ακολούθησε ένα τρίωρο, ποικίλο θέαμα από αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών με φόρμες, τεχνικές μάχης, αυτοάμυνες, στοχομαχίες, αγώνες, που χάρισε σε όλους ένα πολύ όμορφο κυριακάτικο πρωινό.

Με την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, ο Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό [Σταυρίδης Ιορδάνης], δήλωσε:

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν στο Ναύπλιο, είναι πλέον θεσμός Πνεύματος, Φιλίας και Ευγενούς Άμιλλας στις Πολεμικές Τέχνες. Όπως έχω πει και στο παρελθόν χωρίς τη στήριξη του Δήμου Ναυπλίου, του καλού μου φίλου, Σιφού Παπαβασιλείου, των φίλων Δασκάλων και των εξαιρετικών συμμετεχόντων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Και για το λόγο αυτό τους ευχαριστώ από καρδιάς, που μας δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε αυτό που όλοι αγαπάμε. Εύχομαι και του χρόνου να καταφέρουμε, να συναντηθούμε και να προσφέρουμε στους εαυτούς μας μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία.

Αφιέρωμα στην Παρουσίαση γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ