•    

Αξιολόγηση του Σαολίν στο Βερολίνο

Το Νέο Προστέθηκε στις 08/09/2012

Στις 10:00 το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου 2012, ξεκίνησε το Συνέδριο Αξιολόγησης στο Σαολίν Κουνγκφου [Κιν.: shàolín gōngfu kǎo gōng dàhuì 少林 功夫 考 功大会], που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Urania του Βερολίνου.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν Ευρώπης [Κιν.: ōuzhōu shàolín wénhuà jié 欧洲少林文化节]. Περισσότεροι από τετρακόσιοι Σπουδαστές, από περίπου σαράντα ομάδες που εκπροσωπήθηκαν.

Aπό το Σύλλογο μας συμμετείχαν στην ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Ελλάδας οι Κοκκάλας Λάμπρος, Τσαμουταλίδη Σταματίνα και Σταυρίδου Αλεξάνδρα.

Στην αξιολόγηση η οποία γίνεται πρώτη φορά σε ολόκληρο το κόσμο, συναγωνίστηκαν ενήλικες, έφηβοι και παιδιά, άνδρες και γυναίκες, σε φόρμες με γυμνά χέρια αλλά και φόρμες με όπλα. Ο μικρότερος από τους συμμετέχοντες ήταν 3 ετών και ο μεγαλύτερος 67 ετών.

Οι Σπουδαστές μας τιμήθηκαν με 1 Αργυρό Μετάλλιο το οποίο απονεμήθηκε στον Κοκκάλα Λάμπρο για την εκτέλεση της φόρμας με γυμνά χέρια, Σιάο Χονγκ Τσουάν [Κιν.: Shàolín xiǎohóngquán 少林小洪拳] και με 1 Αργυρό Μετάλλιο το οποίο απονεμήθηκε στην Τσαμουταλίδη Σταματίνα για την εκτέλεση της φόρμας με γυμνά χέρια Τσι Σιν Τσουάν [Κιν.: Shàolín Qīxīngquán 少林七星拳].

Η μικρότερη της ομάδας Σταυρίδου Αλεξάνδρα τιμήθηκε με 1 Χρυσό Μετάλλιο που της απονεμήθηκε για την εκτέλεση της φόρμας με βεντάλια [Κιν.: Σαν Χου Ντιέ [Κιν.: shànhúdié 扇蝴蝶] και με 1 Αργυρό Μετάλλιο που της απονεμήθηκε για την εκτέλεση της φόρμας με γυμνά χέρια Λίου Χό [Κιν.: Shàolín liùhéquán 少林六合拳].

Κοκκάλας Λάμπρος Κοκκάλας Λάμπρος Κοκκάλας Λάμπρος Κοκκάλας Λάμπρος Κοκκάλας Λάμπρος Κοκκάλας Λάμπρος Κοκκάλας Λάμπρος Κοκκάλας Λάμπρος Σταυρίδου Αλεξάνδρα Σταυρίδου Αλεξάνδρα Σταυρίδου Αλεξάνδρα Σταυρίδου Αλεξάνδρα Σταυρίδου Αλεξάνδρα Σταυρίδου Αλεξάνδρα Σταυρίδου Αλεξάνδρα Σταυρίδου Αλεξάνδρα Τσαμουταλίδη Σταματίνα Τσαμουταλίδη Σταματίνα Τσαμουταλίδη Σταματίνα Τσαμουταλίδη Σταματίνα Τσαμουταλίδη Σταματίνα Τσαμουταλίδη Σταματίνα Τσαμουταλίδη Σταματίνα Τσαμουταλίδη Σταματίνα



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ