ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Επιτυχείς αξιολογήσεις για την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. Αριστόμαχος

Ημερ. Δημοσίευσης: 10/06/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Μικροί και μεγάλοι Σπουδαστές και Σπουδάστριες της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ, έλαβαν μέρος στην αξιολόγηση και αξιολογήθηκαν από τα Μέλη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν. Η Αξιολόγηση, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. Αριστόμαχος, το Σάββατο 10 Ιουνίου του 2017, με την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, με εξεταστές τους Κοκκάλα Λάμπρο, Δελή Γιώργο και Αντωνίου Ευσταθία.

Επικεφαλής της επιτροπής ήταν ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης - Δάσκαλος Σι Γιαν Κουνγκ [κιν.: shì yán kōng 释延空], ο οποίος είχε και τη γενική εποπτεία των διαδικασιών.

Η αξιολόγηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών, οι Δάσκαλοι συνεχάρησαν τα παιδιά, ενημέρωσαν τους γονείς για την πρόοδο τους και ανανέωσαν το διδακτικό ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín wǔgōng duànwèizhì 希腊少林武功段位制] που έχει συσταθεί ειδικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [κιν.: Shàolín Xīlà liánhéhuì 少林希腊联合会]Φωτογραφίες του άρθρου: Επιτυχείς αξιολογήσεις για την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. Αριστόμαχος
Επιτυχείς αξιολογήσεις για τον Αριστόμαχο


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ