•    

Επιτυχές το 4ο Συνέδριο Αξιολόγησης 2016

Το Νέο Προστέθηκε στις 15/02/2016

Οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΣ, έλαβαν μέρος στο 4ο Συνέδριο της Α' Αξιολογητικής Περιόδου για το 2016 και αξιολογήθηκαν από τα Μέλη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης του ΕΠΟΣ.

Η Αξιολόγηση,, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του Ο.Α.ΠΟ.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου του 2016, με την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, με εξεταστές τους Κοκκάλα Λάμπρο, Κωστόπουλο Ιωάννη, Δελή Γιώργο, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Γιαννακοπούλου Άννα, Αντάρη Κωνσταντίνα και Καπάϊ Αντριάν.

Επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης - Δάσκαλος Σι Γιαν Κουνγκ [Κιν.: shì yán kōng 释延空] ενώ τη γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό [Κιν.: shì yán zhuō 释延卓], ιδρυτής και διευθυντής του [ΕΠΟΣ].

Η αξιολόγηση ολοκληρώθηκε με τα σχόλια του Δασκάλου Σι Γιαν Τζουό στον κάθε ένα σπουδαστή και Αθλήτρια ξεχωριστά, υπενθυμίζοντάς τις δυνατότητες που έχει και τα σημεία που θα πρέπει να εργαστεί και να βελτιώσει.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης & Πιστοποίησης Πολιτισμού Σαολίν Ντουάν Ουέϊ [Κιν.: Xīlà Shǎolín Gōngfū Duànwèizhì 希腊少林功夫段位制], που έχει συσταθεί ειδικά από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίν [ΕΠΟΣ].


1ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Βοτίκας Κλείτος
Βοτίκα Έφη
Καποθανάση Ευγενία
Μπαλαμπάνης Δημήτρης
Τακάκης Αντώνης
Λιμπαντός Άλεξ

2ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου
Κυριάκου Σταματίνα
Οικονόμου Φώτιος
Ρενιέρης Σταύρος

1ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου
Κυριάκου Μαρία
Μανώλογλου Νικόλας
Καπαρελιώτης Ηλίας

2ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου
Γαλανοπούλου Ραχήλ
Γιοχάλα Δήμητρα
Μπογράκου Δανάη
Γκάγκωση Φερωνίκη
Κομήτης Μιχάλης

3ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου
Τακάκη Δανάη
Ευαγγελινάρας Άγγελος

4ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου
Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος

Συνέδριο Αξιολόγησης 2016 Συνέδριο Αξιολόγησης 2016 



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ