ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ


18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου

Ημερ. Δημοσίευσης: 10/04/2017
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»


Μεγάλη πρόκληση για την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», ήταν η συμμετοχή στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου, που διοργανώθηκε στις 8 και 9 Απριλίου, 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στην Αθήνα, για την διεξαγωγή Πανελληνίων Αγώνων, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες στο Γουσού Κουνγκ Φου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμπεριλάμβανε, αγωνίσματα σε φόρμες και όπλα, Βόρειας και Νότιας Παραδοσιακής Γροθιάς, Μοντέρνο Γουσού, Εσωτερικά Στυλ, Τάι Τζι Τσουάν και αγώνες Σάντα όλων των κατηγοριών με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γουσού.

Η επιλεγμένη ομάδα του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», με τις Αθλήτριες Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα, Γιαννακοπούλου Άννα, Τακάκη Δανάη, Γκάγκωση Φερωνίκη, Κυριάκου Μαρία, Κυριάκου Σταματίνα, Βοτίκα Έφη και τους Αθλητές Καπαρελιώτη Ηλία, Ευαγγελινάρα Άγγελο και Γιαννακόπουλο Κώστα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο 7 φορές κατακτώντας 5 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των παιδιών του Αριστόμαχου και πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον, δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Τριανταφυλλίδης Δημήτρης και συνέχισε λέγοντας πως το ζητούμενο σε μία διοργάνωση είναι η απόκτηση εμπειριών και η ευγενής άμιλλα. Οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», που ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού Σαολίν, χωρίς να είναι επικεντρωμένοι στη διάκριση και χωρίς την ψυχολογία του ανταγωνισμού, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καταφέρνωντας να έχουν και αθλητικές διακρίσεις.Φωτογραφίες του άρθρου: 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου
18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου 


Είμαστε Υποχρεωμένοι να σας Υπενθυμίσουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.aristomachos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του aristomachos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.


ΩΡΑΡΙΟ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Δευ. - Παρ. 18.00 - 22.00      Ρούμελης 10, Αρτέμιδα, 19016 Ελλάδα      +30 6970274549     public@aristomachos.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ