«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ»

2o Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν 2014


Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»
Επιτυχία στο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν


Επιτυχία στο 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν

Στις 10:00 το πρωί της 12ης Οκτωβρίου 2014, ξεκίνησε το Συνέδριο Αξιολόγησης στο Σαολίν Κουνγκφου [κιν.: shàolín gōngfu kǎo gōng dàhuì 少林功夫考功大会], στα πλαίσια του 3ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν, που πραγματοποιήθηκε στο SoccerDome του Λονδίνου. Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν Ευρώπης [κιν.: ōuzhōu shàolín wénhuà jié 欧洲少林文化节]. Περισσότεροι από εξακόσιοι σπουδαστές και σπουδάστριες, από περίπου σαράντα ομάδες που εκπροσωπήθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν.Η ομάδα Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ συμμετείχε με 2 Σπουδάστριες και 1 Σπουδαστή και τιμήθηκε με 2 Αργυρά Μετάλλια τα οποία απονεμήθηκαν στην Αντάρη Κωνσταντίνα και στην Σταυρίδου Αλεξάνδρα.
…H ομάδα μας για το 3° Φεστιβάλ στο Λονδίνο


H ομάδα μας για το 3° Φεστιβάλ στο Λονδίνο

Την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ, στο Δεύτερο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν [κιν. dì'èr Ōuzhōu Shàolín wénhuà jié 2014•第二届『欧洲』少林文化节] που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 8 με 14 Οκτωβρίου 2014, θα εκπροσωπήσουν, οι Σπουδάστριες Σταυρίδη Αλεξάνδρα και Αντάρη Κωνσταντίνα και ο Σπουδαστής Κομήτης Μιχάλης. Επικεφαλής θα είναι ο Σιφού Κοκκάλας Λάμπρος.

Οι 3 Σπουδαστές του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ» θα λάβουν μέρος και στη Σύνοδο Αξιολόγησης του Σαολίν Κουνγκφου [κιν.: Shàolín gōngfu kǎogōng dàhuì 少林功夫考功大会].…Πρόσκληση στο 2o Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Σαολίν


Πρόσκληση στο 2o Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Σαολίν

Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε τη πρόσκληση του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Ελλάδος, του πρώτου επίσημου εκπροσώπου της Κουλτούρας του Σαολίν στην Ελλάδα, για την συμμετοχή του Σπουδαστών της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ, στο Δεύτερο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν [κιν. dì'èr Ōuzhōu Shàolín wénhuà jié 2014•第二届『欧洲』少林文化节] και το Εξεταστικό Συνέδριο Σαολίν Κουνγκφου [κιν.: Shàolín gōngfu kǎogōng dàhuì 少林功夫考功大会], που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 8 με 14 Οκτωβρίου 2014.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν [κιν.: Shàolín Ōuzhōu liánhéhuì 少林欧洲联合会], υπό την αιγίδα του Ναού Σαολίν του Σονγκσάν και της Παγκόσμιας Ένωσης Σαολίν. …


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ